Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі,

К списку авторов

Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі,

Сортувати за:заглавию

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22
Повноцінне харчування: тренди енергоефективного виробництва, зберігання та маркетингу
Недоступно
 0 из 1
Книга

Повноцінне харчування: тренди енергоефективного виробництва, зберігання та маркетингу: колективна монографія
Full-fledged nutrition : trends in energy efficient production, storage and marketing
НА НГУ, 2020 г.
ISBN 978-966-8671-58-6


Технологія фаршевих напівфабрикатів з використанням продуктів переробки гідробіонтів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Гіренко, Наталія Ігорівна
Технологія фаршевих напівфабрикатів з використанням продуктів переробки гідробіонтів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, спец. 05.18.16
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Наукове обґрунтування формування якості спеціалізованих продуктів та впровадження інтегрованого м...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Білецька, Яна Олександрівна
Наукове обґрунтування формування якості спеціалізованих продуктів та впровадження інтегрованого м...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, спец. 05.18.15
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів на основі цільового використання нутрієнтів білк...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Золотухіна, Інна Василівна
Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів на основі цільового використання нутрієнтів білк...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, спец. 05.18.16
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Методологія ціннісно-орієнтованого управління розвитком підприємств ресторанного бізнесу
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Балацька, Наталя Юріївна
Методологія ціннісно-орієнтованого управління розвитком підприємств ресторанного бізнесу: автореф. дис. ... д-ра екон. наук, спец. 08.00.04
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Інфраструктурний розвиток мережі роздрібної торгівлі
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Бугріменко, Роман Михайлович
Інфраструктурний розвиток мережі роздрібної торгівлі: автореф. дис. ... д-ра екон. наук, спец. 08.00.04
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Трансформація маркетингової діяльності підприємств роздрібної торгівлі в умовах цифровізації
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Проскурніна, Надія Вікторівна
Трансформація маркетингової діяльності підприємств роздрібної торгівлі в умовах цифровізації: автореф. дис. ... д-ра екон. наук, спец. 08.00.04
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Наукове обґрунтування і розроблення інноваційних технологій харчової продукції та дієтичних добавок
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Гріненко, Ірина Григорівна
Наукове обґрунтування і розроблення інноваційних технологій харчової продукції та дієтичних добавок: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, спец. 05.18.16
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Удосконалення способів зберігання томатних овочів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Фролова, Тетяна Володимирівна
Удосконалення способів зберігання томатних овочів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, спец. 05.18.15
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Наукове обґрунтування технологій холестеринознижуючої харчової продукції
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Ленерт, Світлана Олександрівна
Наукове обґрунтування технологій холестеринознижуючої харчової продукції: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, спец. 05.18.16
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Моделювання процесу променевого теплообміну в елементах жарильного обладнання
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Костенко, Станіслав Миколайович
Моделювання процесу променевого теплообміну в елементах жарильного обладнання: автореф. дис. ... канд. техн. наук, спец. 05.18.12
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Розробка методики визначення вітаміну С для експертизи якості желейних виробів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Вакшуль, Зінаїда Валеріївна
Розробка методики визначення вітаміну С для експертизи якості желейних виробів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, [спец. 05.18.15]
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Маркетингове управління конкурентоспроможністю бізнес-процесів підприємства
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Ченцова, Оксана Борисівна
Маркетингове управління конкурентоспроможністю бізнес-процесів підприємства: автореф. дис. ... канд. екон. наук, спец. 08.00.04
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Науково-прикладні основи вдосконалення машин для подрібнення м'ясної сировини
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Батраченко, Олександр Вікторович
Науково-прикладні основи вдосконалення машин для подрібнення м'ясної сировини: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, спец. 05.18.12
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Інноваційні технології виробництва харчової продукції масового споживання
Недоступно
 0 из 1
Книга

Інноваційні технології виробництва харчової продукції масового споживання: монографія
Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі, 2011 г.
ISBN 978-966-405-229-7


Наукове обґрунтування технологій склеєних кишкових оболонок та смажених ковбас з їх використанням
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Онищенко, В'ячеслав Миколайович
Наукове обґрунтування технологій склеєних кишкових оболонок та смажених ковбас з їх використанням: автореф. дис. … д-ра техн. наук, спец. 05.18.16
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Методологія адаптивної поведінки суб'єктів споживчого ринку в умовах цифрової трансформації еконо...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Чміль, Ганна Леонідівна
Методологія адаптивної поведінки суб'єктів споживчого ринку в умовах цифрової трансформації еконо...: автореф. дис. … д-ра екон. наук, спец. 08.00.04
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Методологія формування обліково-аналітичного забезпечення управління економічною активністю підпр...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Кащена, Наталія Борисівна
Методологія формування обліково-аналітичного забезпечення управління економічною активністю підпр...: автореф. дис. … д-ра екон. наук, спец. 08.00.09
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Організація обліку та аналізу основних засобів на підприємствах України
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Гаврись, Микола Олександрович
Організація обліку та аналізу основних засобів на підприємствах України: автореф. дис. … канд. екон. наук, спец. 08.00.09
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обгрунтування у підриємствах харчування...
Недоступно
 0 из 1
Книга

Ч. 1: Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обгрунтування у підриємствах харчування...
1998 г.
ISBN 5-7763-2414-9


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025