Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі,
К списку авторов
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі,
Сортувати за:заглавиюЗв'язані описи:
Книга
Повноцінне харчування: тренди енергоефективного виробництва, зберігання та маркетингу: колективна монографія
Full-fledged nutrition : trends in energy efficient production, storage and marketing
НА НГУ, 2020 г.
ISBN 978-966-8671-58-6
Повноцінне харчування: тренди енергоефективного виробництва, зберігання та маркетингу: колективна монографія
Full-fledged nutrition : trends in energy efficient production, storage and marketing
НА НГУ, 2020 г.
ISBN 978-966-8671-58-6
Автореферат/Дисертація
Гіренко, Наталія Ігорівна
Технологія фаршевих напівфабрикатів з використанням продуктів переробки гідробіонтів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, спец. 05.18.16
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Гіренко, Наталія Ігорівна
Технологія фаршевих напівфабрикатів з використанням продуктів переробки гідробіонтів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, спец. 05.18.16
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Білецька, Яна Олександрівна
Наукове обґрунтування формування якості спеціалізованих продуктів та впровадження інтегрованого м...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, спец. 05.18.15
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Білецька, Яна Олександрівна
Наукове обґрунтування формування якості спеціалізованих продуктів та впровадження інтегрованого м...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, спец. 05.18.15
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Золотухіна, Інна Василівна
Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів на основі цільового використання нутрієнтів білк...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, спец. 05.18.16
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Золотухіна, Інна Василівна
Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів на основі цільового використання нутрієнтів білк...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, спец. 05.18.16
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Балацька, Наталя Юріївна
Методологія ціннісно-орієнтованого управління розвитком підприємств ресторанного бізнесу: автореф. дис. ... д-ра екон. наук, спец. 08.00.04
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Балацька, Наталя Юріївна
Методологія ціннісно-орієнтованого управління розвитком підприємств ресторанного бізнесу: автореф. дис. ... д-ра екон. наук, спец. 08.00.04
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Бугріменко, Роман Михайлович
Інфраструктурний розвиток мережі роздрібної торгівлі: автореф. дис. ... д-ра екон. наук, спец. 08.00.04
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Бугріменко, Роман Михайлович
Інфраструктурний розвиток мережі роздрібної торгівлі: автореф. дис. ... д-ра екон. наук, спец. 08.00.04
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Проскурніна, Надія Вікторівна
Трансформація маркетингової діяльності підприємств роздрібної торгівлі в умовах цифровізації: автореф. дис. ... д-ра екон. наук, спец. 08.00.04
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Проскурніна, Надія Вікторівна
Трансформація маркетингової діяльності підприємств роздрібної торгівлі в умовах цифровізації: автореф. дис. ... д-ра екон. наук, спец. 08.00.04
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Гріненко, Ірина Григорівна
Наукове обґрунтування і розроблення інноваційних технологій харчової продукції та дієтичних добавок: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, спец. 05.18.16
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Гріненко, Ірина Григорівна
Наукове обґрунтування і розроблення інноваційних технологій харчової продукції та дієтичних добавок: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, спец. 05.18.16
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Фролова, Тетяна Володимирівна
Удосконалення способів зберігання томатних овочів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, спец. 05.18.15
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Фролова, Тетяна Володимирівна
Удосконалення способів зберігання томатних овочів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, спец. 05.18.15
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Ленерт, Світлана Олександрівна
Наукове обґрунтування технологій холестеринознижуючої харчової продукції: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, спец. 05.18.16
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Ленерт, Світлана Олександрівна
Наукове обґрунтування технологій холестеринознижуючої харчової продукції: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, спец. 05.18.16
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Костенко, Станіслав Миколайович
Моделювання процесу променевого теплообміну в елементах жарильного обладнання: автореф. дис. ... канд. техн. наук, спец. 05.18.12
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Костенко, Станіслав Миколайович
Моделювання процесу променевого теплообміну в елементах жарильного обладнання: автореф. дис. ... канд. техн. наук, спец. 05.18.12
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Вакшуль, Зінаїда Валеріївна
Розробка методики визначення вітаміну С для експертизи якості желейних виробів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, [спец. 05.18.15]
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Вакшуль, Зінаїда Валеріївна
Розробка методики визначення вітаміну С для експертизи якості желейних виробів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, [спец. 05.18.15]
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Ченцова, Оксана Борисівна
Маркетингове управління конкурентоспроможністю бізнес-процесів підприємства: автореф. дис. ... канд. екон. наук, спец. 08.00.04
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Ченцова, Оксана Борисівна
Маркетингове управління конкурентоспроможністю бізнес-процесів підприємства: автореф. дис. ... канд. екон. наук, спец. 08.00.04
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Батраченко, Олександр Вікторович
Науково-прикладні основи вдосконалення машин для подрібнення м'ясної сировини: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, спец. 05.18.12
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Батраченко, Олександр Вікторович
Науково-прикладні основи вдосконалення машин для подрібнення м'ясної сировини: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, спец. 05.18.12
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Книга
Інноваційні технології виробництва харчової продукції масового споживання: монографія
Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі, 2011 г.
ISBN 978-966-405-229-7
Інноваційні технології виробництва харчової продукції масового споживання: монографія
Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі, 2011 г.
ISBN 978-966-405-229-7
Автореферат/Дисертація
Онищенко, В'ячеслав Миколайович
Наукове обґрунтування технологій склеєних кишкових оболонок та смажених ковбас з їх використанням: автореф. дис. … д-ра техн. наук, спец. 05.18.16
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Онищенко, В'ячеслав Миколайович
Наукове обґрунтування технологій склеєних кишкових оболонок та смажених ковбас з їх використанням: автореф. дис. … д-ра техн. наук, спец. 05.18.16
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Чміль, Ганна Леонідівна
Методологія адаптивної поведінки суб'єктів споживчого ринку в умовах цифрової трансформації еконо...: автореф. дис. … д-ра екон. наук, спец. 08.00.04
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Чміль, Ганна Леонідівна
Методологія адаптивної поведінки суб'єктів споживчого ринку в умовах цифрової трансформації еконо...: автореф. дис. … д-ра екон. наук, спец. 08.00.04
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Кащена, Наталія Борисівна
Методологія формування обліково-аналітичного забезпечення управління економічною активністю підпр...: автореф. дис. … д-ра екон. наук, спец. 08.00.09
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Кащена, Наталія Борисівна
Методологія формування обліково-аналітичного забезпечення управління економічною активністю підпр...: автореф. дис. … д-ра екон. наук, спец. 08.00.09
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Гаврись, Микола Олександрович
Організація обліку та аналізу основних засобів на підприємствах України: автореф. дис. … канд. екон. наук, спец. 08.00.09
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Гаврись, Микола Олександрович
Організація обліку та аналізу основних засобів на підприємствах України: автореф. дис. … канд. екон. наук, спец. 08.00.09
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Книга
Ч. 1: Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обгрунтування у підриємствах харчування...
1998 г.
ISBN 5-7763-2414-9
Ч. 1: Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обгрунтування у підриємствах харчування...
1998 г.
ISBN 5-7763-2414-9