Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі,

К списку авторов

Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі,

Сортувати за:заглавию

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22
Формування якості пастильних виробів із використанням стевії та еламіну
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Соколовська, Олена Олександрівна
Формування якості пастильних виробів із використанням стевії та еламіну: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Формування якості паштетів з використанням напівфабрикату кісткового харчового та еламіну
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Головко Тетяна Миколаївна
Формування якості паштетів з використанням напівфабрикату кісткового харчового та еламіну: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній


Формування якості пива з додаванням нетрадиційної рослинної сировини
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Татар, Лариса Василівна
Формування якості пива з додаванням нетрадиційної рослинної сировини: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


Формування якості порошкоподібних C-вітамінних біологічно активних добавок із перцю солодкого
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Макаренко Оксана Георгіївна
Формування якості порошкоподібних C-вітамінних біологічно активних добавок із перцю солодкого: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


Формування якості соків із дикорослих ягід з використанням ферментативної обробки сировини
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Ткач Надія Іванівна
Формування якості соків із дикорослих ягід з використанням ферментативної обробки сировини: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2004 г.
ISBN відсутній


Формування якості цукатів з каротинвміщуючої сировини в процесі їх виробництва та зберігання
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Непочатих Тетяна Анатоліївна
Формування якості цукатів з каротинвміщуючої сировини в процесі їх виробництва та зберігання: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2005 г.
ISBN відсутній


Харчові технології
Недоступно
 0 из 1
Книга

Харчові технології: технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів, навч. посіб.
Бровін О. В., 2019 г.
ISBN 978-617-7738-55-7


.
Недоступно
 0 из 1
Книга

Ч. 1: .
2009 г.
ISBN відсутній


.
Недоступно
 0 из 1
Книга

Ч. 1: .
2008 г.
ISBN відсутній


.
Недоступно
 0 из 1
Книга

Ч. 1: .
2004 г.
ISBN 966-7885-68-2


.
Недоступно
 0 из 1
Книга

Ч. 1: .
2003 г.
ISBN відсутній


.
Недоступно
 0 из 1
Книга

Ч. 1: .
2002 г.
ISBN 966-7885-35-6


Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обгрунтування у підриємствах харчування...
Недоступно
 0 из 1
Книга

Ч. 1: Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обгрунтування у підриємствах харчування...
1998 г.
ISBN 5-7763-2414-9


.
Недоступно
 0 из 1
Книга

Ч. 2: .
2002 г.
ISBN 966-7885-44-5


.
Недоступно
 0 из 1
Книга

Ч. 2: .
2003 г.
ISBN 966-7885-56-9


.
Недоступно
 0 из 1
Книга

Ч. 2: .
2008 г.
ISBN відсутній


.
Недоступно
 0 из 1
Книга

Ч. 2: .
2009 г.
ISBN відсутній


.
Недоступно
 0 из 1
Книга

Ч. 2, Т. 1: .
2004 г.
ISBN 966-7885-71-2


.
Недоступно
 0 из 1
Книга

Ч. 2, Т. 2: .
2004 г.
ISBN 966-7885-74-7


Черевко Олександр Іванович. 60 років - з любов'ю до людей
Недоступно
 0 из 1
Книга

Черевко Олександр Іванович. 60 років - з любов'ю до людей: біографія, бібліографія, наук. школа, (до 60-річчя з дня народження та 35-річчя наук. діяльності)
ХДУХТ, 2012 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025