Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі,
К списку авторов
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі,
Сортувати за:заглавиюЗв'язані описи:
Автореферат/Дисертація
Соколовська, Олена Олександрівна
Формування якості пастильних виробів із використанням стевії та еламіну: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Соколовська, Олена Олександрівна
Формування якості пастильних виробів із використанням стевії та еламіну: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Головко Тетяна Миколаївна
Формування якості паштетів з використанням напівфабрикату кісткового харчового та еламіну: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній
Головко Тетяна Миколаївна
Формування якості паштетів з використанням напівфабрикату кісткового харчового та еламіну: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Татар, Лариса Василівна
Формування якості пива з додаванням нетрадиційної рослинної сировини: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Татар, Лариса Василівна
Формування якості пива з додаванням нетрадиційної рослинної сировини: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Макаренко Оксана Георгіївна
Формування якості порошкоподібних C-вітамінних біологічно активних добавок із перцю солодкого: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній
Макаренко Оксана Георгіївна
Формування якості порошкоподібних C-вітамінних біологічно активних добавок із перцю солодкого: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Ткач Надія Іванівна
Формування якості соків із дикорослих ягід з використанням ферментативної обробки сировини: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2004 г.
ISBN відсутній
Ткач Надія Іванівна
Формування якості соків із дикорослих ягід з використанням ферментативної обробки сировини: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2004 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Непочатих Тетяна Анатоліївна
Формування якості цукатів з каротинвміщуючої сировини в процесі їх виробництва та зберігання: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2005 г.
ISBN відсутній
Непочатих Тетяна Анатоліївна
Формування якості цукатів з каротинвміщуючої сировини в процесі їх виробництва та зберігання: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2005 г.
ISBN відсутній
Книга
Харчові технології: технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів, навч. посіб.
Бровін О. В., 2019 г.
ISBN 978-617-7738-55-7
Харчові технології: технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів, навч. посіб.
Бровін О. В., 2019 г.
ISBN 978-617-7738-55-7
Книга
Ч. 1: Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обгрунтування у підриємствах харчування...
1998 г.
ISBN 5-7763-2414-9
Ч. 1: Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обгрунтування у підриємствах харчування...
1998 г.
ISBN 5-7763-2414-9