Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Сирохман, І. В.
К списку авторов
Сирохман, І. В.
Сортувати за:заглавиюЗв'язані описи:
Книга
Основи кулінарної майстерності: кредит.-модул. система орг. навч. процесу, завдання до лаб. робіт, самост. роботи і тести, для студ. галузі знань 1401 "Сфера обслуговування", напряму...
Вид-во Львівської комерційної академії, 2011 г.
ISBN відсутній
Основи кулінарної майстерності: кредит.-модул. система орг. навч. процесу, завдання до лаб. робіт, самост. роботи і тести, для студ. галузі знань 1401 "Сфера обслуговування", напряму...
Вид-во Львівської комерційної академії, 2011 г.
ISBN відсутній
Книга
Основи технології продуктів закладів ресторанного господарства: завдання та метод. вказівки до лаборат. робіт з курсу для студентів товарознавчо-комерц. ф-ту спец. 6.050303 денної форми навчання
Вид-во Львівської комерційної академії, 2005 г.
ISBN відсутній
Основи технології продуктів закладів ресторанного господарства: завдання та метод. вказівки до лаборат. робіт з курсу для студентів товарознавчо-комерц. ф-ту спец. 6.050303 денної форми навчання
Вид-во Львівської комерційної академії, 2005 г.
ISBN відсутній
Книга
Проблеми формування асортименту, якості і екологічної безпечності товарів: матеріали III-ої Міжнародної науково-практичної конференції, 12 листопада 2015 р., м. Львів
Растр-7, 2015 г.
ISBN 978-617-7045-98-3
Проблеми формування асортименту, якості і екологічної безпечності товарів: матеріали III-ої Міжнародної науково-практичної конференції, 12 листопада 2015 р., м. Львів
Растр-7, 2015 г.
ISBN 978-617-7045-98-3
Книга
Програма: виробничої товарознавчо-торговел. практики для студ. напряму підгот. "Товарознавство і торговельне підприємництво" освітньо-квалікац. рівня "бакалавр" ден. та заоч. форм...
Вид-во Львівської комерційної академії, 2015 г.
ISBN відсутній
Програма: виробничої товарознавчо-торговел. практики для студ. напряму підгот. "Товарознавство і торговельне підприємництво" освітньо-квалікац. рівня "бакалавр" ден. та заоч. форм...
Вид-во Львівської комерційної академії, 2015 г.
ISBN відсутній
Книга
Програма виробничої практики: для студентів напряму підготовки 6.030510 "Товарознавство та торговельне підприємництво" освітнього ступеня "бакалавр" денної та заочної форм навчання
Львів. торг.-екон. ун-т, 2017 г.
ISBN відсутній
Програма виробничої практики: для студентів напряму підготовки 6.030510 "Товарознавство та торговельне підприємництво" освітнього ступеня "бакалавр" денної та заочної форм навчання
Львів. торг.-екон. ун-т, 2017 г.
ISBN відсутній
Книга
Програма виробничої практики студентів денної та заочної форм навчання спеціальності "Товарознавс...
Вид-во Львівської комерційної академії, 2009 г.
ISBN відсутній
Програма виробничої практики студентів денної та заочної форм навчання спеціальності "Товарознавс...
Вид-во Львівської комерційної академії, 2009 г.
ISBN відсутній
Книга
Програма виробничої товарознавчо-торговельної практики: для студ. напряму підготовки "Товарознавство та торговельне підприємницто" освітньо-кваліфікаційного рівня "бакалавр" ден. та...
Вид-во Львівської комерційної академії, 2009 г.
ISBN відсутній
Програма виробничої товарознавчо-торговельної практики: для студ. напряму підготовки "Товарознавство та торговельне підприємницто" освітньо-кваліфікаційного рівня "бакалавр" ден. та...
Вид-во Львівської комерційної академії, 2009 г.
ISBN відсутній
Книга
Програма технологічної практики студентів денної форми навчання спеціальності "Готельно-ресторанн...
Вид-во Львівської комерційної академії, 2010 г.
ISBN відсутній
Програма технологічної практики студентів денної форми навчання спеціальності "Готельно-ресторанн...
Вид-во Львівської комерційної академії, 2010 г.
ISBN відсутній
Книга
Технологія продукції ресторанного господарства: завдання та метод. вказівки до лаб. робіт: для студ. товарознавчо-комерційного ф-ту напряму підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа"...
Вид-во Львівської комерційної академії, 2011 г.
ISBN відсутній
Технологія продукції ресторанного господарства: завдання та метод. вказівки до лаб. робіт: для студ. товарознавчо-комерційного ф-ту напряму підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа"...
Вид-во Львівської комерційної академії, 2011 г.
ISBN відсутній
Книга
Технологія продукції ресторанного господарства: збірник тест. завдань: для студ. товарознавчо-комерц. ф-ту напряму підготов. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" всіх форм навч.
Вид-во Львівської комерційної академії, 2011 г.
ISBN відсутній
Технологія продукції ресторанного господарства: збірник тест. завдань: для студ. товарознавчо-комерц. ф-ту напряму підготов. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" всіх форм навч.
Вид-во Львівської комерційної академії, 2011 г.
ISBN відсутній
Книга
Технологія продукції ресторанного господарства: метод. вказівки до написання та оформлення курсових робіт: для студ. напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" (денна та...
Вид-во Львівської комерційної академії, 2012 г.
ISBN відсутній
Технологія продукції ресторанного господарства: метод. вказівки до написання та оформлення курсових робіт: для студ. напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" (денна та...
Вид-во Львівської комерційної академії, 2012 г.
ISBN відсутній
Книга
Технологія продукції ресторанного господарства: метод. рек. до самост. роботи для студ. напряму підготов. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" всіх форм навч.
Вид-во Львівської комерційної академії, 2011 г.
ISBN відсутній
Технологія продукції ресторанного господарства: метод. рек. до самост. роботи для студ. напряму підготов. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" всіх форм навч.
Вид-во Львівської комерційної академії, 2011 г.
ISBN відсутній
Книга
Технологія продукції ресторанного господарства. Розділи "Технологія борошняних кондитерських та х...: завдання і метод. вказівки до виконання лаб. робіт для студ. напряму підготовки 6.140101...
Вид-во Львівської комерційної академії, 2012 г.
ISBN відсутній
Технологія продукції ресторанного господарства. Розділи "Технологія борошняних кондитерських та х...: завдання і метод. вказівки до виконання лаб. робіт для студ. напряму підготовки 6.140101...
Вид-во Львівської комерційної академії, 2012 г.
ISBN відсутній
Книга
Технологія продукції ресторанного господарства. Розділи "Технологія борошняних кондитерських та х...: завдання і метод. вказівки до виконання самост. і контрол. робіт для студ. напряму підготов....
Вид-во Львівської комерційної академії, 2012 г.
ISBN відсутній
Технологія продукції ресторанного господарства. Розділи "Технологія борошняних кондитерських та х...: завдання і метод. вказівки до виконання самост. і контрол. робіт для студ. напряму підготов....
Вид-во Львівської комерційної академії, 2012 г.
ISBN відсутній
Книга
Технологія продукції ресторанного господартва: індивід. завд. до контр. роботи: для студ. напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" заоч. форми навч.
Вид-во Львівської комерційної академії, 2011 г.
ISBN відсутній
Технологія продукції ресторанного господартва: індивід. завд. до контр. роботи: для студ. напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" заоч. форми навч.
Вид-во Львівської комерційної академії, 2011 г.
ISBN відсутній
Книга
Товарознавство зерноборошняних товарів: індивід. навчально-дослід. завдання для самостійної роботи студентів напряму "Товарознавство та торговельне підприємництво"
Вид-во Львівської комерційної академії, 2008 г.
ISBN відсутній
Товарознавство зерноборошняних товарів: індивід. навчально-дослід. завдання для самостійної роботи студентів напряму "Товарознавство та торговельне підприємництво"
Вид-во Львівської комерційної академії, 2008 г.
ISBN відсутній
Книга
Товарознавство кондитерських виробів: індивід. завдання для самост. роботи студ. ТКФ з курсу
Вид-во Львівської комерційної академії, 2006 г.
ISBN відсутній
Товарознавство кондитерських виробів: індивід. завдання для самост. роботи студ. ТКФ з курсу
Вид-во Львівської комерційної академії, 2006 г.
ISBN відсутній
Книга
Товарознавство кондитерських виробів: індивід. навч.-дослід. завдання для самост. роботи студ. спец. 6.050301, 6.050302, 6.050303 (денної і заочної форм навчання)
Вид-во Львівської комерційної академії, 2007 г.
ISBN відсутній
Товарознавство кондитерських виробів: індивід. навч.-дослід. завдання для самост. роботи студ. спец. 6.050301, 6.050302, 6.050303 (денної і заочної форм навчання)
Вид-во Львівської комерційної академії, 2007 г.
ISBN відсутній
Книга
Товарознавство кондитерських виробів: індивід. навч.-дослідні завдання: для самост. роботи студ. напряму "Товарознавство та торговельне підприємництво"
Вид-во Львівської комерційної академії, 2007 г.
ISBN відсутній
Товарознавство кондитерських виробів: індивід. навч.-дослідні завдання: для самост. роботи студ. напряму "Товарознавство та торговельне підприємництво"
Вид-во Львівської комерційної академії, 2007 г.
ISBN відсутній
Книга
Товарознавство кондитерських товарів: індивід. навч.-дослідні завдання для самостійної роботи студ. напряму "Товарознавство та торговельне підприємництво"
Вид-во Львівської комерційної академії, 2009 г.
ISBN відсутній
Товарознавство кондитерських товарів: індивід. навч.-дослідні завдання для самостійної роботи студ. напряму "Товарознавство та торговельне підприємництво"
Вид-во Львівської комерційної академії, 2009 г.
ISBN відсутній