Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Сирохман, І. В.

К списку авторов

Сирохман, І. В.

Сортувати за:заглавию

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | вперед >>
Основи кулінарної майстерності
Недоступно
 0 из 1
Книга

Основи кулінарної майстерності: кредит.-модул. система орг. навч. процесу, завдання до лаб. робіт, самост. роботи і тести, для студ. галузі знань 1401 "Сфера обслуговування", напряму...
Вид-во Львівської комерційної академії, 2011 г.
ISBN відсутній


Основи технології продуктів закладів ресторанного господарства
Недоступно
 0 из 1
Книга

Основи технології продуктів закладів ресторанного господарства: завдання та метод. вказівки до лаборат. робіт з курсу для студентів товарознавчо-комерц. ф-ту спец. 6.050303 денної форми навчання
Вид-во Львівської комерційної академії, 2005 г.
ISBN відсутній


Проблеми формування асортименту, якості і екологічної безпечності товарів
Недоступно
 0 из 1
Книга

Проблеми формування асортименту, якості і екологічної безпечності товарів: матеріали III-ої Міжнародної науково-практичної конференції, 12 листопада 2015 р., м. Львів
Растр-7, 2015 г.
ISBN 978-617-7045-98-3


Програма
Недоступно
 0 из 1
Книга

Програма: виробничої товарознавчо-торговел. практики для студ. напряму підгот. "Товарознавство і торговельне підприємництво" освітньо-квалікац. рівня "бакалавр" ден. та заоч. форм...
Вид-во Львівської комерційної академії, 2015 г.
ISBN відсутній


Програма виробничої практики
Недоступно
 0 из 1
Книга

Програма виробничої практики: для студентів напряму підготовки 6.030510 "Товарознавство та торговельне підприємництво" освітнього ступеня "бакалавр" денної та заочної форм навчання
Львів. торг.-екон. ун-т, 2017 г.
ISBN відсутній


Програма виробничої практики студентів денної та заочної форм навчання спеціальності &quot;Товарознавс...
Недоступно
 0 из 1
Книга

Програма виробничої практики студентів денної та заочної форм навчання спеціальності "Товарознавс...
Вид-во Львівської комерційної академії, 2009 г.
ISBN відсутній


Програма виробничої товарознавчо-торговельної практики
Недоступно
 0 из 1
Книга

Програма виробничої товарознавчо-торговельної практики: для студ. напряму підготовки "Товарознавство та торговельне підприємницто" освітньо-кваліфікаційного рівня "бакалавр" ден. та...
Вид-во Львівської комерційної академії, 2009 г.
ISBN відсутній


Програма технологічної практики студентів денної форми навчання спеціальності &quot;Готельно-ресторанн...
Недоступно
 0 из 1
Книга

Програма технологічної практики студентів денної форми навчання спеціальності "Готельно-ресторанн...
Вид-во Львівської комерційної академії, 2010 г.
ISBN відсутній


Технологія продукції ресторанного господарства
Недоступно
 0 из 1
Книга

Технологія продукції ресторанного господарства: завдання та метод. вказівки до лаб. робіт: для студ. товарознавчо-комерційного ф-ту напряму підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа"...
Вид-во Львівської комерційної академії, 2011 г.
ISBN відсутній


Технологія продукції ресторанного господарства
Недоступно
 0 из 1
Книга

Технологія продукції ресторанного господарства: збірник тест. завдань: для студ. товарознавчо-комерц. ф-ту напряму підготов. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" всіх форм навч.
Вид-во Львівської комерційної академії, 2011 г.
ISBN відсутній


Технологія продукції ресторанного господарства
Недоступно
 0 из 1
Книга

Технологія продукції ресторанного господарства: метод. вказівки до написання та оформлення курсових робіт: для студ. напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" (денна та...
Вид-во Львівської комерційної академії, 2012 г.
ISBN відсутній


Технологія продукції ресторанного господарства
Недоступно
 0 из 1
Книга

Технологія продукції ресторанного господарства: метод. рек. до самост. роботи для студ. напряму підготов. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" всіх форм навч.
Вид-во Львівської комерційної академії, 2011 г.
ISBN відсутній


Технологія продукції ресторанного господарства. Розділи &quot;Технологія борошняних кондитерських та х...
Недоступно
 0 из 1
Книга

Технологія продукції ресторанного господарства. Розділи "Технологія борошняних кондитерських та х...: завдання і метод. вказівки до виконання лаб. робіт для студ. напряму підготовки 6.140101...
Вид-во Львівської комерційної академії, 2012 г.
ISBN відсутній


Технологія продукції ресторанного господарства. Розділи &quot;Технологія борошняних кондитерських та х...
Недоступно
 0 из 1
Книга

Технологія продукції ресторанного господарства. Розділи "Технологія борошняних кондитерських та х...: завдання і метод. вказівки до виконання самост. і контрол. робіт для студ. напряму підготов....
Вид-во Львівської комерційної академії, 2012 г.
ISBN відсутній


Технологія продукції ресторанного господартва
Недоступно
 0 из 1
Книга

Технологія продукції ресторанного господартва: індивід. завд. до контр. роботи: для студ. напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" заоч. форми навч.
Вид-во Львівської комерційної академії, 2011 г.
ISBN відсутній


Товарознавство зерноборошняних товарів
Недоступно
 0 из 1
Книга

Товарознавство зерноборошняних товарів: індивід. навчально-дослід. завдання для самостійної роботи студентів напряму "Товарознавство та торговельне підприємництво"
Вид-во Львівської комерційної академії, 2008 г.
ISBN відсутній


Товарознавство кондитерських виробів
Недоступно
 0 из 1
Книга

Товарознавство кондитерських виробів: індивід. завдання для самост. роботи студ. ТКФ з курсу
Вид-во Львівської комерційної академії, 2006 г.
ISBN відсутній


Товарознавство кондитерських виробів
Недоступно
 0 из 1
Книга

Товарознавство кондитерських виробів: індивід. навч.-дослід. завдання для самост. роботи студ. спец. 6.050301, 6.050302, 6.050303 (денної і заочної форм навчання)
Вид-во Львівської комерційної академії, 2007 г.
ISBN відсутній


Товарознавство кондитерських виробів
Недоступно
 0 из 1
Книга

Товарознавство кондитерських виробів: індивід. навч.-дослідні завдання: для самост. роботи студ. напряму "Товарознавство та торговельне підприємництво"
Вид-во Львівської комерційної академії, 2007 г.
ISBN відсутній


Товарознавство кондитерських товарів
Недоступно
 0 из 1
Книга

Товарознавство кондитерських товарів: індивід. навч.-дослідні завдання для самостійної роботи студ. напряму "Товарознавство та торговельне підприємництво"
Вид-во Львівської комерційної академії, 2009 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025