Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Технологія продукції ресторанного господарства. Розділи "Технологія борошняних кондитерських та х...
Технологія продукції ресторанного господарства. Розділи "Технологія борошняних кондитерських та х...
Книга
Автор:
Технологія продукції ресторанного господарства. Розділи "Технологія борошняних кондитерських та х... : завдання і метод. вказівки до виконання лаб. робіт для студ. напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа"
Видавництво: Вид-во Львівської комерційної академії, 2012 г.
ISBN відсутній
Автор:
Технологія продукції ресторанного господарства. Розділи "Технологія борошняних кондитерських та х... : завдання і метод. вказівки до виконання лаб. робіт для студ. напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа"
Видавництво: Вид-во Львівської комерційної академії, 2012 г.
ISBN відсутній
(UA) Книга
XIII> 61556
721954 Главный филиал
Технологія продукції ресторанного господарства. Розділи "Технологія борошняних кондитерських та хлібобулочних виробів" та "Технологія охолодженої і швидкозамороженої кулінарної продукції" : завдання і метод. вказівки до виконання лаб. робіт для студ. напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" : (ден. та заоч. форм навчання) / Укоопспілка. Львів. комерц. акад.; Уклад. О. Я. Давидович, Т. М. Лозова, Н. С. Палько; Відп. за вип. І. В. Сирохман.– Львів : Вид-во Львівської комерційної академії, 2012.– 105 с.
100 пр.– Бібліогр.: с. 104-105 . – На укр. яз. : 5.00.
ББК Л992.2я73
-- 1. Ресторанне господарство – Продукція – Технології.
XIII> 61556
721954 Главный филиал
Технологія продукції ресторанного господарства. Розділи "Технологія борошняних кондитерських та хлібобулочних виробів" та "Технологія охолодженої і швидкозамороженої кулінарної продукції" : завдання і метод. вказівки до виконання лаб. робіт для студ. напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" : (ден. та заоч. форм навчання) / Укоопспілка. Львів. комерц. акад.; Уклад. О. Я. Давидович, Т. М. Лозова, Н. С. Палько; Відп. за вип. І. В. Сирохман.– Львів : Вид-во Львівської комерційної академії, 2012.– 105 с.
100 пр.– Бібліогр.: с. 104-105 . – На укр. яз. : 5.00.
ББК Л992.2я73
-- 1. Ресторанне господарство – Продукція – Технології.