Одеська національна наукова
бібліотека
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день
Електронний каталог
Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.
Пошук :
Нові надходження
Простий пошук
Автори
Видавництва
Серії
Тезауруси
Індекси УДК
Довідка :
Як освоїти пошук в ЕК
Приклади оформлення бланка вимоги
Перелік наукових спеціальностей
Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS
Електронний каталог : Книги у рубриці: Технології
Рубрики
-->
Ресторанне господарство
---->
Продукція
------> Технології
Рубрика
Назва:
Технології
Друк списку
Зв'язані описи:
Відобразити для друку:
сторінку
|
інверсія
|
сброс
|
друк
(
0
)
Недоступно
0 из 1
Книга
Технологія продукції ресторанного господарства: завдання та метод. вказівки до лаб. робіт: для студ. товарознавчо-комерційного ф-ту напряму підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа"...
Вид-во Львівської комерційної академії, 2011 г.
ISBN відсутній
Недоступно
0 из 1
Книга
Технологія продукції ресторанного господарства. Розділи "Технологія борошняних кондитерських та х...: завдання і метод. вказівки до виконання лаб. робіт для студ. напряму підготовки 6.140101...
Вид-во Львівської комерційної академії, 2012 г.
ISBN відсутній