Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Сирохман, І. В.
К списку авторов
Сирохман, І. В.
Сортувати за:заглавиюЗв'язані описи:
Книга
Товарознавство продовольчих товарів. Розділ "Харчові концентрати": індивід. навч.-дослід. завдання для самост. роботи студ. напряму "Товарознавство та торговельне підприємництво", (для...
Вид-во Львівської комерційної академії, 2013 г.
ISBN відсутній
Товарознавство продовольчих товарів. Розділ "Харчові концентрати": індивід. навч.-дослід. завдання для самост. роботи студ. напряму "Товарознавство та торговельне підприємництво", (для...
Вид-во Львівської комерційної академії, 2013 г.
ISBN відсутній
Багатотомне видання
Товарознавство продовольчих товарів
Вид-во Львівської комерційної академії, 2013 г.
ISBN відсутній
Товарознавство продовольчих товарів
Вид-во Львівської комерційної академії, 2013 г.
ISBN відсутній
Книга
Товарознавство продовольчих товарів. Розділ "Харчові концентрати, яйця пташині та продукти їх пер...: метод. вказівки до вивчення асортименту і виконання лаб. робіт та розв'язання ситуац. завдань...
Вид-во Львівської комерційної академії, 2013 г.
ISBN відсутній
Товарознавство продовольчих товарів. Розділ "Харчові концентрати, яйця пташині та продукти їх пер...: метод. вказівки до вивчення асортименту і виконання лаб. робіт та розв'язання ситуац. завдань...
Вид-во Львівської комерційної академії, 2013 г.
ISBN відсутній
Книга
Товарознавство продовольчих товарів: розділ "М'ясні товари, яйця пташині та продукти їх переробки, харчові концентрати, рибні товари", завдання до контрол. роботи студ. ф-ту заоч. освіти...
Вид-во Львівської комерційної академії, 2013 г.
ISBN відсутній
Товарознавство продовольчих товарів: розділ "М'ясні товари, яйця пташині та продукти їх переробки, харчові концентрати, рибні товари", завдання до контрол. роботи студ. ф-ту заоч. освіти...
Вид-во Львівської комерційної академії, 2013 г.
ISBN відсутній
Книга
Методика викладання у вищій школі: метод. вказівки та завдання до самост. роботи студ. спец. 8.14010101 "Готельно-ресторанна справа" освітньо-кваліфікац. рівня "магістр"
Вид-во Львівської комерційної академії, 2013 г.
ISBN відсутній
Методика викладання у вищій школі: метод. вказівки та завдання до самост. роботи студ. спец. 8.14010101 "Готельно-ресторанна справа" освітньо-кваліфікац. рівня "магістр"
Вид-во Львівської комерційної академії, 2013 г.
ISBN відсутній
Книга
Методика викладання у вищій школі: метод. вказівки і завдання до практ. та індивід. робіт, тести для студ. напряму підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" спец. 8.14010101...
Вид-во Львівської комерційної академії, 2013 г.
ISBN відсутній
Методика викладання у вищій школі: метод. вказівки і завдання до практ. та індивід. робіт, тести для студ. напряму підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" спец. 8.14010101...
Вид-во Львівської комерційної академії, 2013 г.
ISBN відсутній
Багатотомне видання
Безпечність харчових продуктів: завдання до лаб. робіт і самост. роботи, для студентів напряму підготовки 6.030510 "Товарознавство та торговельне підприємництво" (ден. та заоч. форм...
Вид-во Львівської комерційної академії, 2014 г.
ISBN відсутній
Безпечність харчових продуктів: завдання до лаб. робіт і самост. роботи, для студентів напряму підготовки 6.030510 "Товарознавство та торговельне підприємництво" (ден. та заоч. форм...
Вид-во Львівської комерційної академії, 2014 г.
ISBN відсутній
Книга
Товарознавство продовольчих товарів: метод. вказівки до виконання та оформ. курс. робіт для студ. в галузі знань 0305 "Економіка та підприємництво" напряму підгот. 6.030510...
Вид-во Львівської комерційної академії, 2014 г.
ISBN відсутній
Товарознавство продовольчих товарів: метод. вказівки до виконання та оформ. курс. робіт для студ. в галузі знань 0305 "Економіка та підприємництво" напряму підгот. 6.030510...
Вид-во Львівської комерційної академії, 2014 г.
ISBN відсутній
Книга
Методичні вказівки до самостійної роботи студентів з дисципліни "Основи наукових досліджень": для студентів галузі знань 0305 "Економіка та підприємництво" напряму підгот. 6.030510...
Вид-во Львівської комерційної академії, 2014 г.
ISBN відсутній
Методичні вказівки до самостійної роботи студентів з дисципліни "Основи наукових досліджень": для студентів галузі знань 0305 "Економіка та підприємництво" напряму підгот. 6.030510...
Вид-во Львівської комерційної академії, 2014 г.
ISBN відсутній
Книга
Товарознавство продовольчих товарів. Розділи "Молоко і молочні товари", "Харчові жири", "Смакові ...: завдання для самост. та контрол. роботи студентів ф-ту заоч. освіти напряму підготовки...
Вид-во Львівської комерційної академії, 2014 г.
ISBN відсутній
Товарознавство продовольчих товарів. Розділи "Молоко і молочні товари", "Харчові жири", "Смакові ...: завдання для самост. та контрол. роботи студентів ф-ту заоч. освіти напряму підготовки...
Вид-во Львівської комерційної академії, 2014 г.
ISBN відсутній
Книга
Сирохман, І. В.
Товарознавство рибних і морепродуктів: підручник
Растр-7, 2014 г.
ISBN 978-617-7045-62-4
Сирохман, І. В.
Товарознавство рибних і морепродуктів: підручник
Растр-7, 2014 г.
ISBN 978-617-7045-62-4
Книга
Програма: виробничої товарознавчо-торговел. практики для студ. напряму підгот. "Товарознавство і торговельне підприємництво" освітньо-квалікац. рівня "бакалавр" ден. та заоч. форм...
Вид-во Львівської комерційної академії, 2015 г.
ISBN відсутній
Програма: виробничої товарознавчо-торговел. практики для студ. напряму підгот. "Товарознавство і торговельне підприємництво" освітньо-квалікац. рівня "бакалавр" ден. та заоч. форм...
Вид-во Львівської комерційної академії, 2015 г.
ISBN відсутній
Книга
Товарознавство пакувальних матеріалів і тари: метод. вказівки і завдання до виконання практ. робіт для студентів товарознавчо-комерц. ф-ту напряму підготовки 6.030510 "Товарознавство і...
Вид-во Львівської комерційної академії, 2015 г.
ISBN відсутній
Товарознавство пакувальних матеріалів і тари: метод. вказівки і завдання до виконання практ. робіт для студентів товарознавчо-комерц. ф-ту напряму підготовки 6.030510 "Товарознавство і...
Вид-во Львівської комерційної академії, 2015 г.
ISBN відсутній
Книга
Товарознавство продовольчих товарів. Розділи: М'ясо і м'ясні товари, харчові концентрати,яйця пта...: тести, для студентів напряму підготовки 6.030510 "Товарознавство і торговельне...
Вид-во Львівської комерційної академії, 2015 г.
ISBN відсутній
Товарознавство продовольчих товарів. Розділи: М'ясо і м'ясні товари, харчові концентрати,яйця пта...: тести, для студентів напряму підготовки 6.030510 "Товарознавство і торговельне...
Вид-во Львівської комерційної академії, 2015 г.
ISBN відсутній
Книга
Товарознавство продовольчих товарів. Розділи "М'ясо, м'ясні товари, харчові концентрати, яйця пта...: індивідуальні завдання, для студентів напряму підготовки 6.030510 "Товарознавство і...
Вид-во Львівської комерційної академії, 2015 г.
ISBN відсутній
Товарознавство продовольчих товарів. Розділи "М'ясо, м'ясні товари, харчові концентрати, яйця пта...: індивідуальні завдання, для студентів напряму підготовки 6.030510 "Товарознавство і...
Вид-во Львівської комерційної академії, 2015 г.
ISBN відсутній
Книга
Товарознавство харчових продуктів тваринного походження. Розділ "Риба та рибні товари": тести, (паперовий та електронний варіанти) для студентів напряму підготовки "Товарознавство і...
Вид-во Львівської комерційної академії, 2015 г.
ISBN відсутній
Товарознавство харчових продуктів тваринного походження. Розділ "Риба та рибні товари": тести, (паперовий та електронний варіанти) для студентів напряму підготовки "Товарознавство і...
Вид-во Львівської комерційної академії, 2015 г.
ISBN відсутній
Книга
Методичні вказівки до виконання дипломних магістерських робіт для студентів зі спеціальності 8.03...
Вид-во Львівської комерційної академії, 2015 г.
ISBN відсутній
Методичні вказівки до виконання дипломних магістерських робіт для студентів зі спеціальності 8.03...
Вид-во Львівської комерційної академії, 2015 г.
ISBN відсутній
Книга
Безпечність харчових продуктів: завдання до контрол. роботи для ф-ту заоч. освіти напряму підгот. 6.030510 "Товарознавство і торговельне підприємництво"
Вид-во Львівської комерційної академії, 2015 г.
ISBN відсутній
Безпечність харчових продуктів: завдання до контрол. роботи для ф-ту заоч. освіти напряму підгот. 6.030510 "Товарознавство і торговельне підприємництво"
Вид-во Львівської комерційної академії, 2015 г.
ISBN відсутній
Багатотомне видання
Загальна технологія харчових продуктів: завдання і методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.030510 "Товарознавство і торговельне...
Вид-во Львівської комерційної академії, 2015 г.
ISBN відсутній
Загальна технологія харчових продуктів: завдання і методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.030510 "Товарознавство і торговельне...
Вид-во Львівської комерційної академії, 2015 г.
ISBN відсутній
Книга
Товарознавство харчових продуктів: Розділ "Риба та рибні товари", індивідуальні навчально-дослідні завдання для самостійної роботи студентів (паперовий та електронний варіанти) напряму підготовки...
Вид-во Львівської комерційної академії, 2015 г.
ISBN відсутній
Товарознавство харчових продуктів: Розділ "Риба та рибні товари", індивідуальні навчально-дослідні завдання для самостійної роботи студентів (паперовий та електронний варіанти) напряму підготовки...
Вид-во Львівської комерційної академії, 2015 г.
ISBN відсутній