Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Дейниченко, Григорій Вікторович

К списку авторов

Дейниченко, Григорій Вікторович

Сортувати за:заглавию

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

Актуальні проблеми харчової промисловості та ресторанного господарства. Сучасні питання підготовк...
Недоступно
 0 из 1
Книга

Актуальні проблеми харчової промисловості та ресторанного господарства. Сучасні питання підготовк...: матер. І Всеукр. наук.-практ. конф., 12-13 квітня 2012, м. Луганськ
ДЗ ЛНУ ім. Т. Шевченка, 2012 г.
ISBN відсутній


Актуальні проблеми харчової промисловості та ресторанного господарства. Сучасні питання підготовк...
Недоступно
 0 из 1
Книга

Актуальні проблеми харчової промисловості та ресторанного господарства. Сучасні питання підготовк...: матер. II Всеукр. наук.-практ. конф., 24-25 квітня 2013 р., м. Луганськ
ДЗ ЛНУ ім. Т. Шевченка, 2013 г.
ISBN відсутній


Дипломне проектування
Недоступно
 0 из 1
Книга
Дейниченко Григорій Вікторович
Дипломне проектування: Навч. посібник для студентів ВНЗ
Вид-во СНУ ім. В. Даля, 2004 г.
ISBN 966-590-507-4


Застосування мембранних процесів у технології одержання пектинових концентратів
Недоступно
 0 из 1
Книга

Застосування мембранних процесів у технології одержання пектинових концентратів: монографія
Факт, 2016 г.
ISBN 978-966-637-824-1


Інноваційні технології молочно-білкових концентратів
Недоступно
 0 из 1
Книга
Дейниченко, Людмила Григорівна
Інноваційні технології молочно-білкових концентратів: монографія
Факт, 2021 г.
ISBN 978-617-8072-07-0


Інноваційні технології харчової продукції
Недоступно
 0 из 1
Книга

Інноваційні технології харчової продукції: колективна монографія
Факт, 2019 г.
ISBN 978-966-637-912-5


Сучасна освіта у гуманістичній парадигмі
Недоступно
 0 из 1
Книга

Сучасна освіта у гуманістичній парадигмі: матер. IV Міжнар. наук.-практ. конф., м. Керч, 12-15 вересня 2013 р.
РВВ КДМТУ, 2013 г.
ISBN відсутній


Технологія молочно-білкових запіканок з використанням йодвміщуючих водоростевих добавок
Недоступно
 0 из 1
Книга
Дейниченко, Григорій Вікторович
Технологія молочно-білкових запіканок з використанням йодвміщуючих водоростевих добавок: монографія
Кондор, 2017 г.
ISBN 978-617-7582-02-0


Товарознавство молочних товарів
Недоступно
 0 из 3
Книга
Рудавська Анна Богданівна
Товарознавство молочних товарів: Навчальний посібник для студ. вузів
ВД "Професіонал", 2004 г.
ISBN відсутній


Удосконалення процесів та обладнання харчової індустрії
Недоступно
 0 из 1
Книга

Удосконалення процесів та обладнання харчової індустрії: колективна монографія
Факт, 2019 г.
ISBN 978-966-637-893-7


Ультрафільтраційні процеси та технології раціональної переробки білково-вуглеводної молочної сиро...
Недоступно
 0 из 1
Книга
Дейниченко Григорій Вікторович
Ультрафільтраційні процеси та технології раціональної переробки білково-вуглеводної молочної сиро...: монографія
Факт, 2008 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025