Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Удосконалення процесів та обладнання харчової індустрії
Удосконалення процесів та обладнання харчової індустрії
Книга
Автор:
Удосконалення процесів та обладнання харчової індустрії : колективна монографія
Видавництво: Факт, 2019 г.
ISBN 978-966-637-893-7
Автор:
Удосконалення процесів та обладнання харчової індустрії : колективна монографія
Видавництво: Факт, 2019 г.
ISBN 978-966-637-893-7
(UA) Книга
XIII> 68401
862707 Главный филиал
Удосконалення процесів та обладнання харчової індустрії : колективна монографія / Михайло Іванович Беляєв, Олександр Іванович Черевко, Валерій Михайлович Михайлов, Григорій Вікторович Дейниченко, Дмитро Вікторович Горєлков; За заг. ред. Григорій Вікторович Дейниченко.– Харків : Факт, 2019.– 274 с.
300 пр.– До 50-річчя кафедри устаткування харч. і готел. індустрії ім. М. І. Беляєва Харк. держ. ун-ту харчування та торгівлі.– Бібліогр. в кінці розд. – На укр. яз.
ISBN 978-966-637-893-7.
УДК 663/664
-- 1. Харчове виробництво – Обладнання. 2. Продукти, харчові – Виробництво – Технології.
XIII> 68401
862707 Главный филиал
Удосконалення процесів та обладнання харчової індустрії : колективна монографія / Михайло Іванович Беляєв, Олександр Іванович Черевко, Валерій Михайлович Михайлов, Григорій Вікторович Дейниченко, Дмитро Вікторович Горєлков; За заг. ред. Григорій Вікторович Дейниченко.– Харків : Факт, 2019.– 274 с.
300 пр.– До 50-річчя кафедри устаткування харч. і готел. індустрії ім. М. І. Беляєва Харк. держ. ун-ту харчування та торгівлі.– Бібліогр. в кінці розд. – На укр. яз.
ISBN 978-966-637-893-7.
УДК 663/664
-- 1. Харчове виробництво – Обладнання. 2. Продукти, харчові – Виробництво – Технології.