Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Київ. нац. торг.-економ. ун-т,

К списку авторов

Київ. нац. торг.-економ. ун-т,

Сортувати за:заглавию

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | вперед >>
Французька мова правової сфери
Недоступно
 0 из 1
Книга
Образ Оксана Григорівна
Французька мова правової сфери: навчальний посібник
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2006 г.
ISBN 966-629-255-6


Французька мова туристичного та готельно-ресторанного бізнесу
Недоступно
 0 из 1
Книга
Степаненко Тетяна Іллівна
Французька мова туристичного та готельно-ресторанного бізнесу: навчальний посібник
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2006 г.
ISBN 5-7763-0088-6


Французька мова як друга іноземна
Недоступно
 0 из 1
Книга
Буцикіна Надія Євгенівна
Французька мова як друга іноземна: навчальний посібник
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2006 г.
ISBN 966-629-235-1


Франчайзинг (теорія, методологія, практика)
Недоступно
 0 из 1
Книга
Корольчук Олександр Петрович
Франчайзинг (теорія, методологія, практика): Монографія
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2006 г.
ISBN 966-629-273-4


Фрукти, ягоди, овочі, гриби та продукти їхньої переробки
Недоступно
 0 из 1
Книга
Орлова, Наталія Язепівна
Фрукти, ягоди, овочі, гриби та продукти їхньої переробки: підруч. для студентів ВНЗів
Серія: Товарознавство
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2013 г.
ISBN 978-966-629-620-0


Функціонально-семантична класифікація абсолютивних дієслів в українській та англійській мовах
Недоступно
 0 из 1
Книга
Іваницька Наталія Борисівна
Функціонально-семантична класифікація абсолютивних дієслів в українській та англійській мовах: [монографія]
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2004 г.
ISBN 5-7763-1277-9


Футбол
Недоступно
 0 из 1
Книга
М'ясоєденков Костянтин Олегович
Футбол: навчальний посібник
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2010 г.
ISBN відсутній


Харчові жири
Недоступно
 0 из 1
Книга
Тищенко Євгенія Василівна
Харчові жири: Підручник
Серія: Товарознавство
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2005 г.
ISBN 966-629-151-7


Харчові жири
Недоступно
 0 из 1
Книга
Тищенко Євгенія Василівна
Харчові жири: підруч. для студентів ВНЗ
Серія: Товарознавство
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2013 г.
ISBN 978-966-629-623-1


Харчові продукти. Фрукти, ягоди, овочі, гриби
Недоступно
 0 из 1
Книга
Колтунов, Віктор Андрійович
Харчові продукти. Фрукти, ягоди, овочі, гриби: підручник
Серія: Товарознавство
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2013 г.
ISBN 978-966-629-665-1


Харчові продукти. Фрукти, ягоди, овочі, гриби та продукти їхньої переробки. Лабораторний практикум
Недоступно
 0 из 1
Книга
Колтунов, Віктор Андрійович
Харчові продукти. Фрукти, ягоди, овочі, гриби та продукти їхньої переробки. Лабораторний практикум: навч. посіб.
Серія: Товарознавство
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2016 г.
ISBN 978-966-629-785-6


Харчування людини і сучасне довкілля: теорія і практика
Недоступно
 0 из 2
Книга
Пересічний Михайло Іванович
Харчування людини і сучасне довкілля: теорія і практика: Монографія
КНТЕУ, 2003 г.
ISBN 966-629-067-7


Хвороби плодоовочевої продукції при зберіганні
Недоступно
 0 из 1
Книга
Колтунов Віктор Андрійович
Хвороби плодоовочевої продукції при зберіганні: навчальний посібник
Серія: Товарознавство
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2006 г.
ISBN 966-629-229-7


Хімія і методи дослідження сировини та матеріалів
Недоступно
 0 из 1
Книга
Красовський Олександр Миколайович
Хімія і методи дослідження сировини та матеріалів: Навчальний посібник для студентів нехімічних спеціальностей вищих навчальних закладів
ЧДТУ, 2003 г.
ISBN 966-7496-07-4


Хімія та методи дослідження сировини та матеріалів
Недоступно
 0 из 1
Книга
Пасальський Богдан Кирилович
Хімія та методи дослідження сировини та матеріалів: Навчальний посібник
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2005 г.
ISBN 966-629-184-3


Хімія та методи дослідження сировини та матеріалів (Органічна хімія). Практикум, задачі та вправи
Недоступно
 0 из 1
Книга
Чумаков Володимир Анатолійович
Хімія та методи дослідження сировини та матеріалів (Органічна хімія). Практикум, задачі та вправи: Навчальний посібник
КНТЕУ, 2003 г.
ISBN 966-629-059-6


Хімія та методи дослідження сировини та матеріалів, розділ &quot;Аналітична хімія&quot;
Недоступно
 0 из 1
Книга
Ісаєнко Н. І.
Хімія та методи дослідження сировини та матеріалів, розділ "Аналітична хімія": Опорний конспект лекцій
КНТЕУ, 2002 г.
ISBN відсутній


Хімія харчових продуктів
Недоступно
 0 из 2
Книга
Пасальський Богдан Кирилович
Хімія харчових продуктів: Навч. посібн. для студ. вузів
КНТЕУ, 2000 г.
ISBN 966-7376-47-8


Хімія. Лабораторний практикум
Недоступно
 0 из 1
Книга
Пасальський, Богдан Кирилович
Хімія. Лабораторний практикум: навч. посіб.
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2015 г.
ISBN 978-966-629-755-9


Холодильна технологія харчових продуктів
Недоступно
 0 из 2
Книга
Конвісер Ігор Олександрович
Холодильна технологія харчових продуктів: Навч. посібн. для студ. вузів
КНТЕУ, 2001 г.
ISBN 966-7376-72-9


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025