Одеська національна наукова
бібліотека
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день
Електронний каталог
Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.
Пошук :
Нові надходження
Простий пошук
Автори
Видавництва
Серії
Тезауруси
Індекси УДК
Довідка :
Як освоїти пошук в ЕК
Приклади оформлення бланка вимоги
Перелік наукових спеціальностей
Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS
Електронний каталог : Серия "Секреты шеф-повара"
К списку серий
Серия "Секреты шеф-повара"
Видавництво:
Мир "Искателя"
Зв'язані описи:
Відобразити для друку:
сторінку
|
інверсія
|
сброс
|
друк
(
0
)
Недоступно
0 из 1
Книга
Рыбная кулинария: отварная рыба, паровая рыба, тушеная рыба, жареная рыба, запеченная рыба, раки и крабы, соусы, рыбные закуски, заливные блюда
Серія:
Серия 'Секреты шеф-повара'
Мир "Искателя", 2001 г.
ISBN 5-93833-106-4