Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : ХДАТОХ

К списку издательств

ХДАТОХ

Сортувати за:заглавию

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 1 | 2 | 3
Розробка комбінованого процесу та пристрою смаження січених кулінарних виробів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Ляшенко Богдан Віталійович
Розробка комбінованого процесу та пристрою смаження січених кулінарних виробів: Автореф. дис. канд. техн. наук, 05.18.12
ХДАТОХ, 2002 г.
ISBN відсутній


Розробка технології сумішей сухих функціональних для виробництва емульсійних соусів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Колеснікова Марина Борисівна
Розробка технології сумішей сухих функціональних для виробництва емульсійних соусів: Автореф. дис. канд. техн. наук, 05.18.16
ХДАТОХ, 2002 г.
ISBN відсутній


Стратегічний аналіз і прогнозування фінансово-господарської діяльності підприємств харчової проми...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Стефаненко Маргарита Миколаївна
Стратегічний аналіз і прогнозування фінансово-господарської діяльності підприємств харчової проми...: Автореф. дис. канд. екон. наук, 08.06.04
ХДАТОХ, 2002 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології бісквітних і пісочних напівфабрикатів на основі ячмінного борошна
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Чудік Юлія Вікторівна
Удосконалення технології бісквітних і пісочних напівфабрикатів на основі ячмінного борошна: Автореф. дис. канд. техн. наук, 05.18.01
ХДАТОХ, 2002 г.
ISBN відсутній


Формування споживних властивостей паст із гарбуза та моркви
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Шапорова Тетяна Миколаївна
Формування споживних властивостей паст із гарбуза та моркви: Автореф. дис. канд. техн. наук, 05.18.15
ХДАТОХ, 2002 г.
ISBN відсутній


Серии:

© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025