Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : НУХТ

К списку издательств

НУХТ

Сортувати за:заглавию

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | вперед >>
Оптимізація та вдосконалення технологічних процесів галузі
Недоступно
 0 из 1
Книга
Юрчак Віра Гаврилівна
Оптимізація та вдосконалення технологічних процесів галузі: Конспект лекцій для студентів спеціальності 7.091702 "Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"...
НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній


Машини-автомати, потокові лінії та робототехнічні комплекси
Недоступно
 0 из 2
Книга

Машини-автомати, потокові лінії та робототехнічні комплекси: Методичні вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольної роботи для студентів спеціальності 6.090200 "Обладнання...
НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній


Історія інженерної діяльності
Недоступно
 0 из 2
Книга

Історія інженерної діяльності: Методичні вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольної роботи для студентів спеціальності 6.090200 "Обладнання переробних і харчових...
НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній


Метрологія, стандартизація і сертифікація
Недоступно
 0 из 2
Книга

Метрологія, стандартизація і сертифікація: Методичні вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольної роботи для студентів спеціальності 6.091700 "Технологія жирів і...
НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній


Технологія харчових виробництв
Недоступно
 0 из 2
Книга

Технологія харчових виробництв: Метод. вказівки до вивч. дисципліни та викон. контрольної роботи для студ. спец. 6.090500 "Теплоенергетика" заоч. форми навч.
НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній


Серии:

© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025