Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Центр учбової літератури, К.

К списку издательств

Центр учбової літератури, К.

Сортувати за:заглавию

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | вперед >>
Експериментальна психологія
Недоступно
 0 из 1
Книга
Максименко, Сергій Дмитрович
Експериментальна психологія: підручник для студентів вищих навчальних закладів
Центр учбової літератури, 2017 г.
ISBN 978-966-364-756-2


Експертиза товарів (експертиза продовольчих товарів)
Недоступно
 0 из 1
Книга
Назаренко, Людмила Олександрівна
Експертиза товарів (експертиза продовольчих товарів): навч. посіб.
Центр учбової літератури, 2017 г.
ISBN 978-611-01-1016-7


Експертиза товарів: слайд-курс. Розділ &quot;Експертиза продовольчих товарів&quot;
Недоступно
 0 из 1
Книга
Назаренко, Людмила Олександрівна
Експертиза товарів: слайд-курс. Розділ "Експертиза продовольчих товарів": навчальний посібник
Центр учбової літератури, 2013 г.
ISBN 978-617-673-216-7


Експлуатація і обслуговування технологічного обладнання харчових виробництв
Недоступно
 0 из 1
Книга
Заплетніков, Ігор Миколайович
Експлуатація і обслуговування технологічного обладнання харчових виробництв: навч. посіб., для студентів ВНЗ
Кафедра, Центр учбової літератури, 2012 г.
ISBN 978-966-2711-00-4, 978-617-673-054-5


Експлуатація і обслуговування технологічного обладнання харчових виробництв
Недоступно
 0 из 1
Книга
Заплетніков, Ігор Миколайович
Експлуатація і обслуговування технологічного обладнання харчових виробництв: навчальний посібник
Кафедра, Центр учбової літератури, 2018 г.
ISBN 978-966-2711-00-4, 978-617-673-054-5


Серии:

  • Міжнародні юридичні науково-практичні Інтернет-конференції "Актуальна юриспруденція"
  • Вчені Тернопільського національного економічного університету
  • Школа маркетингового менеджменту
© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025