Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Книги у рубриці: Нормування

Рубрики
--> Нормування

Рубрика

Назва:
 
Нормування  

Друк списку

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

Борошно стародавніх пшениць, продукти переробки круп'яних культур та шроти у технології хліба
Недоступно
 0 из 1
Книга

Борошно стародавніх пшениць, продукти переробки круп'яних культур та шроти у технології хліба: монографія
ПрофКнига, 2018 г.
ISBN 978-966-97641-4-0


Методичні положення визначення економічних норм і нормативів на виробництво продуктів борошномель...
Недоступно
 0 из 1
Книга

Методичні положення визначення економічних норм і нормативів на виробництво продуктів борошномель...
Серія: Бібліотека спеціаліста АПК
НДІ "Украгропромпродуктивність", 2011 г.
ISBN 978-617-613-003-1


Методичні положення та норми витрат праці на виробництво продуктів борошномельно-круп'яної промис...
Недоступно
 0 из 1
Книга

Методичні положення та норми витрат праці на виробництво продуктів борошномельно-круп'яної промис...
Серія: Бібліотека спеціаліста АПК
НДІ "Украгропромпродуктивність", 2012 г.
ISBN 978-617-613-012-3


Методичні положення та норми витрат праці на виробництво продуктів борошномельно-круп'яної промис...
Недоступно
 0 из 1
Книга

Методичні положення та норми витрат праці на виробництво продуктів борошномельно-круп'яної промис...
Серія: Бібліотека спеціаліста АПК
НДІ "Украгропромпродуктивність", 2018 г.
ISBN 978-966-8785-94-8


Мікробіологія галузі: зерно і продукти його переробки
Недоступно
 0 из 1
Книга

Мікробіологія галузі: зерно і продукти його переробки: навч. посіб.
Сочінський, 2014 г.
ISBN 978-966-304-085-1


Оборудование для производства муки и крупы
Недоступно
 0 из 1
Книга

Оборудование для производства муки и крупы: Справочник
Профессия, 2000 г.
ISBN 5-939130-02-X


Объемные дозаторы круп зерновых культур
Недоступно
 0 из 1
Книга
Заплетников Игорь Николаевич
Объемные дозаторы круп зерновых культур: монография
Донец. нац. ун-т экон. и торговли им. М. Туган-Барановского, 2010 г.
ISBN відсутній


Технология муки, крупы и комбикормов
Недоступно
 0 из 1
Книга
Чеботарев О. Н.
Технология муки, крупы и комбикормов: Учебное пособие для студ. вузов
Серія: Технология пищевых производств
ИКЦ МарТ, ИЦ "МарТ", 2004 г.
ISBN відсутній


Технологічне обладнання борошномельних і круп'яних підприємств
Недоступно
 0 из 1
Книга

Технологічне обладнання борошномельних і круп'яних підприємств: підруч. для студентів вищ. навч. закл. галузей знань "Механічна інженерія" і "Виробництво і технології" спец....
Олді-Плюс, 2018 г.
ISBN 978-966-289-188-1


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025