Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Книги у рубриці: Підручники, посібники

Рубрики
--> Харчова промисловість
----> Підручники, посібники

Рубрика

Назва:
 
Підручники, посібники  

Друк списку

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

Біохімічні і мікробіологічні основи харчової та бродильної технології
Недоступно
 0 из 1
Книга
Зінченко Марія Георгіївна
Біохімічні і мікробіологічні основи харчової та бродильної технології: навч. посібник для студентів ВНЗів, у тому числі інозем. студентів
НТУ "ХПІ", 2009 г.
ISBN відсутній


Дипломное проектирование оборудования перерабатывающих и пищевых производств
Недоступно
 0 из 1
Книга
Барышев Алексей Иванович
Дипломное проектирование оборудования перерабатывающих и пищевых производств: Учебное пособие
ДонГУЭТ, 2004 г.
ISBN відсутній


Процеси та апарати харчових виробництв
Недоступно
 0 из 1
Книга
Тарасенко Ігор Іванович
Процеси та апарати харчових виробництв: Навчальний посібник
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2002 г.
ISBN 966-629-030-8


Статистика у галузях харчової промисловості: теорія і практика
Недоступно
 0 из 1
Книга
Чернелевський, Леонід Миколайович
Статистика у галузях харчової промисловості: теорія і практика: навч. посіб. для студ. ВНЗів
НУХТ, 2012 г.
ISBN 978-966-612-117-5


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025