Одеська національна наукова
бібліотека
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день
Електронний каталог
Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.
Пошук :
Нові надходження
Простий пошук
Автори
Видавництва
Серії
Тезауруси
Індекси УДК
Довідка :
Як освоїти пошук в ЕК
Приклади оформлення бланка вимоги
Перелік наукових спеціальностей
Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS
Електронний каталог : Тарасенко, Ігор Іванович
К списку авторов
Тарасенко, Ігор Іванович
Сортувати за:
заглавию
Зв'язані описи:
Відобразити для друку:
сторінку
|
інверсія
|
сброс
|
друк
(
0
)
Недоступно
0 из 2
Книга
Методичні вказівки до лабораторних робіт з курсу "Процеси та апарати харчових виробництв: для студ. фак-ту громадського харчування, готельного господарства та туризму ден. і заоч. форм навч.
КНТЕУ, 2000 г.
ISBN відсутній
Недоступно
0 из 1
Книга
Тарасенко Ігор Іванович
Процеси та апарати харчових виробництв: Навчальний посібник
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2002 г.
ISBN 966-629-030-8
Недоступно
0 из 1
Книга
Методичні рекомендації до самостійного вивчення курсу "Патентознавство": Для студ. спец. "Технологія харчування", "Менеджмент організацій" ден. форми навч.
КНТЕУ, 2003 г.
ISBN відсутній
Недоступно
0 из 1
Книга
Шаповал Світлана Леонідівна
Устаткування закладів ресторанного господарства. Механічне устаткування: навч. посіб.
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2010 г.
ISBN 978-966-629-462-6
Недоступно
0 из 1
Книга
Устаткування закладів ресторанного господарства: навч. посіб. для студентів ВНЗів
КНТЕУ, 2013 г.
ISBN 978-966-629-586-9
Недоступно
0 из 1
Книга
Проектування закладів ресторанного господарства: підручник
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2017 г.
ISBN 978-966-629-848-8
Недоступно
0 из 1
Книга
Торговельне обладнання: підручник
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2018 г.
ISBN 978-966-629-871-6