Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Книги у рубриці: Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів

Рубрики
--> Технічні науки
----> Технологія харчової та легкої промисловості
------> Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів

Рубрика

Назва:
 
Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів  

Друк списку

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 1 | 2 | 3
Удосконалення технології безглютенового хліба з використанням борошна з зерна сорго
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Сорочинська, Юлія Сергіївна
Удосконалення технології безглютенового хліба з використанням борошна з зерна сорго: автореф. дис. ... канд. техн. наук, [спец.] 05.18.01
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології білково-збивного крему із застосуванням пюре з горобини і журавлини та к...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Сивній, Іванна Іванівна
Удосконалення технології білково-збивного крему із застосуванням пюре з горобини і журавлини та к...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, [спец.] 05.18.01
[б.в.], 2020 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології бісквітів пониженої глікемічності та калорійності шляхом використання цу...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Абрамова, Асьят Георгіївна
Удосконалення технології бісквітів пониженої глікемічності та калорійності шляхом використання цу...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів з використанням модифікованих видів крохмалю ...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Стрілець, Ірина Петрівна
Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів з використанням модифікованих видів крохмалю ...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, [спец.] 05.18.01
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів на основі борошна з ваксі-пшениці
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Хвостенко, Катерина Володимирівна
Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів на основі борошна з ваксі-пшениці: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології двошарового желейного мармеладу з використанням крохмальних сиропів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Аветісян, Карине Валерівна
Удосконалення технології двошарового желейного мармеладу з використанням крохмальних сиропів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології діабетичних хлібобулочних виробів, збагачених функціональними інгредієнтами
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Шевченко, Анастасія Олександрівна
Удосконалення технології діабетичних хлібобулочних виробів, збагачених функціональними інгредієнтами: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології жувальної карамелі спеціального призначення
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Божок, Олександр Сергійович
Удосконалення технології жувальної карамелі спеціального призначення: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології картопляних чіпсів, збагачених поліненасиченими жирними кислотами
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Коваленко, Олена Артурівна
Удосконалення технології картопляних чіпсів, збагачених поліненасиченими жирними кислотами: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології киселів швидкого приготування шляхом використання рослинних добавок
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Лисий, Олександр Віталійович
Удосконалення технології киселів швидкого приготування шляхом використання рослинних добавок: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології льодяникової карамелі спеціального призначення аморфної та  аморфно-пори...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Мазур, Любов Сергіївна
Удосконалення технології льодяникової карамелі спеціального призначення аморфної та аморфно-пори...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


 Удосконалення технології макаронних виробів, збагачених харчовими волокнами
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Карпик, Галина Вікторівна
Удосконалення технології макаронних виробів, збагачених харчовими волокнами: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології мармеладу желейно-фруктового з використанням плодово-овочевих кріодобавок
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Шматченко, Наталя Василівна
Удосконалення технології мармеладу желейно-фруктового з використанням плодово-овочевих кріодобавок: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології мармеладу желейно-фруктового з пониженим цукровмістом
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Матяс, Дарія Сергіївна
Удосконалення технології мармеладу желейно-фруктового з пониженим цукровмістом: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології низькокалорійних кремів із збитих вершків шляхом використання гідроколої...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Звягінцева-Семенець, Юлія Петрівна
Удосконалення технології низькокалорійних кремів із збитих вершків шляхом використання гідроколої...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології полікомпонентних сумішей рослинних екстрактів та харчоконцентратів солод...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Рубанка, Катерина Володимирівна
Удосконалення технології полікомпонентних сумішей рослинних екстрактів та харчоконцентратів солод...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, [спец.] 05.18.01
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології та рецептурного складу затяжного печива з урахуванням вимог геродієтетики
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Петренко, Микола Миколайович
Удосконалення технології та рецептурного складу затяжного печива з урахуванням вимог геродієтетики: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології формованих картопляних чіпсів підвищеної харчової цінності
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Ковтун, Аліна Володимирівна
Удосконалення технології формованих картопляних чіпсів підвищеної харчової цінності: автореф. дис. ... канд. техн. наук, спец. 05.18.01
[б.в.], 2020 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології фруктового і желейно-фруктового мармеладу з регульованим вмістом цукрів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Оверчук, Наталія Олегівна
Удосконалення технології фруктового і желейно-фруктового мармеладу з регульованим вмістом цукрів: [спец.] 05.18.01
[б.в.], 2023 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології функціональних дитячих молочно-борошняних продуктів з використанням нетр...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Белінська, Крістіна Олександрівна
Удосконалення технології функціональних дитячих молочно-борошняних продуктів з використанням нетр...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням кукурудзяного борошна
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Писарець, Ольга Петрівна
Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням кукурудзяного борошна: автореф.дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням лікарської та пряно-ароматичної си...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Кожевнікова, Вікторія Олегівна
Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням лікарської та пряно-ароматичної си...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням продуктів переробки круп'яних культур
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Семенова, Анастасія Борисівна
Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням продуктів переробки круп'яних культур: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням шроту насіння льону
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Іжевська, Орися Петрівна
Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням шроту насіння льону: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології хлібобулочних виробів із збалансованим хімічним складом
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Арсиненко, Наталія Олексіївна
Удосконалення технології хлібобулочних виробів із збалансованим хімічним складом: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025