Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Книги у рубриці: Технологія харчової продукції

Рубрики
--> Технічні науки
----> Технологія харчової та легкої промисловості
------> Технологія харчової продукції

Рубрика

Назва:
 
Технологія харчової продукції  

Друк списку

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 1 | 2 | 3 | 4 | вперед >>
 Розроблення технології соусів емульсійного типу підвищеної харчової цінності
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Лявинець, Георгій Михайлович
Розроблення технології соусів емульсійного типу підвищеної харчової цінності: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній


Технології добавок дієтичних селен-білкових та соусів з їх використанням
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Применко, Владислав Геннадійович
Технології добавок дієтичних селен-білкових та соусів з їх використанням: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


Технології напівфабрикату з молюска прісноводного та кулінарної продукції з його використанням
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Геліх, Анна Олександрівна
Технології напівфабрикату з молюска прісноводного та кулінарної продукції з його використанням: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


Технологія бісквітів підвищеної харчової цінності на основі борошняних сумішей
Недоступно
 0 из 2
Автореферат/Дисертація
Романовська, Ольга Леонідівна
Технологія бісквітів підвищеної харчової цінності на основі борошняних сумішей: автореф. дис. ... канд. техн. наук, спец. 05.18.16
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Технологія бісквітного напівфабрикату з використанням борошна кукурудзяного екструдованого
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Лісовська, Тетяна Олегівна
Технологія бісквітного напівфабрикату з використанням борошна кукурудзяного екструдованого: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній


Технологія борошняних кондитерських пісочних виробів з використанням шроту
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Михайлик, Віталій Сергійович
Технологія борошняних кондитерських пісочних виробів з використанням шроту: автореф. дис. … канд. техн. наук, спец. 05.18.16
[б.в.], 2023 г.
ISBN відсутній


Технологія борошняних кулінарних виробів з порошком Atherina pontica
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Данилюк, Інна Петрівна
Технологія борошняних кулінарних виробів з порошком Atherina pontica: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній


Технологія борошняних кулінарних виробів із дріжджового тіста з використанням сухої картопляної д...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Попова, Світлана Юріївна
Технологія борошняних кулінарних виробів із дріжджового тіста з використанням сухої картопляної д...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Технологія виробів м'ясних посічених з використанням термостабільної пружної емульсії на основі н...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Нечепуренко, Кристина Борисівна
Технологія виробів м'ясних посічених з використанням термостабільної пружної емульсії на основі н...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній


Технологія гранульованих напівфабрикатів для солодких страв
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Мороз, Оксана Володимирівна
Технологія гранульованих напівфабрикатів для солодких страв: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Технологія десертної продукції на основі механічно модифікованого кукурудзяного крохмалю
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Слободнюк, Руслан Євгенійович
Технологія десертної продукції на основі механічно модифікованого кукурудзяного крохмалю: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.06
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Технологія добавки йодобілкової та її використання у виробництві соусів емульсійного типу
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Бакіров, Мюшфік Панах Огли
Технологія добавки йодобілкової та її використання у виробництві соусів емульсійного типу: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Технологія желе плодово-ягідного на основі напівфабрикатів желюючих
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Степанова, Тетяна Михайлівна
Технологія желе плодово-ягідного на основі напівфабрикатів желюючих: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній


Технологія молочно-білкових концентратів зі сколотин з використанням плодово-ягідних коагулянтів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Дейниченко, Людмила Григорівна
Технологія молочно-білкових концентратів зі сколотин з використанням плодово-ягідних коагулянтів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній


Технологія м'ясних посічених виробів із використанням добавки білково-мінеральної
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Полупан, Валентин Вадимович
Технологія м'ясних посічених виробів із використанням добавки білково-мінеральної: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Технологія напівфабрикатів десертної продукції на основі молока знежиреного з регульованим складо...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Плотнікова, Раїса Валеріївна
Технологія напівфабрикатів десертної продукції на основі молока знежиреного з регульованим складо...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Технологія напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених з використанням сумішей кріопротекторної...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Желєва, Тетяна Сергіївна
Технологія напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених з використанням сумішей кріопротекторної...: автореф.дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній


Технологія напівфабрикатів м'ясних посічених заморожених з використанням емульсійних систем
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Дроменко, Олена Борисівна
Технологія напівфабрикатів м'ясних посічених заморожених з використанням емульсійних систем: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Технологія напівфабрикату для солодких страв на основі знежиреного молока та кореня солодки
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Кравченко, Наталя Вікторівна
Технологія напівфабрикату для солодких страв на основі знежиреного молока та кореня солодки: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Технологія напівфабрикату збивного з використанням какао-масла
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Омельченко, Світлана Борисівна
Технологія напівфабрикату збивного з використанням какао-масла: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Технологія напівфабрикату на основі печериць і насіння гарбуза та кулінарних виробів з його викор...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Чехова, Наталія Сергіївна
Технологія напівфабрикату на основі печериць і насіння гарбуза та кулінарних виробів з його викор...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Технологія напівфабрикату сухого жировмісного для солодких страв з піноемульсійною структурою
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Котляр, Олег Володимирович
Технологія напівфабрикату сухого жировмісного для солодких страв з піноемульсійною структурою: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній


Технологія напіфабрикатів з сиру кисломолочного на основі молока з регульованим складом сольової ...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Тютюкова, Дар'я Олександрівна
Технологія напіфабрикатів з сиру кисломолочного на основі молока з регульованим складом сольової ...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній


Технологія напою з ядер волоського горіха та смузі на його основі
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Савчук, Юрій Юрійович
Технологія напою з ядер волоського горіха та смузі на його основі: автореф. дис. ... канд. техн. наук, спец. 05.18.16
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Технологія овочевих паст з йодовмісною сировиною
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Паламарек, Каріна Вікторівна
Технологія овочевих паст з йодовмісною сировиною: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025