Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Гаврилов Олександр Вікторович - Удосконалення процесу подрібнення м'якоті кісточкових плодів та обладнання для його реалізації
Гаврилов Олександр Вікторович - Удосконалення процесу подрібнення м'якоті кісточкових плодів та обладнання для його реалізації
Автореферат/Дисертація
Автор: Гаврилов Олександр Вікторович
Удосконалення процесу подрібнення м'якоті кісточкових плодів та обладнання для його реалізації : Автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній
Автор: Гаврилов Олександр Вікторович
Удосконалення процесу подрібнення м'якоті кісточкових плодів та обладнання для його реалізації : Автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 137606
Главный филиал
Гаврилов, Олександр Вікторович.
Удосконалення процесу подрібнення м'якоті кісточкових плодів та обладнання для його реалізації : Автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Олександр Вікторович Гаврилов; В.о. Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2006.– 19 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.
A 137606
Главный филиал
Гаврилов, Олександр Вікторович.
Удосконалення процесу подрібнення м'якоті кісточкових плодів та обладнання для його реалізації : Автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Олександр Вікторович Гаврилов; В.о. Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2006.– 19 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.