Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Д'яконова Анжела Костянтинівна - Наукові основи технологій консервованих продуктів з використанням структуроутворювачів
Д'яконова Анжела Костянтинівна - Наукові основи технологій консервованих продуктів з використанням структуроутворювачів
Автореферат/Дисертація
Автор: Д'яконова Анжела Костянтинівна
Наукові основи технологій консервованих продуктів з використанням структуроутворювачів : Автореф. дис. ... д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній
Автор: Д'яконова Анжела Костянтинівна
Наукові основи технологій консервованих продуктів з використанням структуроутворювачів : Автореф. дис. ... д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 137607
Главный филиал
Д'яконова, Анжела Костянтинівна.
Наукові основи технологій консервованих продуктів з використанням структуроутворювачів : Автореф. дис ... д-ра техн. наук : 05.18.13 / Анжела Костянтинівна Д'яконова; В.о. Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2006.– 34 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія консервованих продуктів.
A 137607
Главный филиал
Д'яконова, Анжела Костянтинівна.
Наукові основи технологій консервованих продуктів з використанням структуроутворювачів : Автореф. дис ... д-ра техн. наук : 05.18.13 / Анжела Костянтинівна Д'яконова; В.о. Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2006.– 34 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія консервованих продуктів.