Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Михайлицька Ольга Романівна - Удосконалення технології сирів голландської групи при застосуванні мікроелементів
Михайлицька Ольга Романівна - Удосконалення технології сирів голландської групи при застосуванні мікроелементів
Автореферат/Дисертація
Автор: Михайлицька Ольга Романівна
Удосконалення технології сирів голландської групи при застосуванні мікроелементів : Автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2005 г.
ISBN відсутній
Автор: Михайлицька Ольга Романівна
Удосконалення технології сирів голландської групи при застосуванні мікроелементів : Автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2005 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 137702
Главный филиал
Михайлицька, Ольга Романівна.
Удосконалення технології сирів голландської групи при застосуванні мікроелементів : Автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Ольга Романівна Михайлицька; В.о. Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2005.– 18 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія м'ясних, молочних та рибних продуктів.
A 137702
Главный филиал
Михайлицька, Ольга Романівна.
Удосконалення технології сирів голландської групи при застосуванні мікроелементів : Автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Ольга Романівна Михайлицька; В.о. Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2005.– 18 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія м'ясних, молочних та рибних продуктів.