Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Крошко Ольга Сергіївна - Розробка технології виробництва борошняних сумішей підвищеної харчової цінності
Крошко Ольга Сергіївна - Розробка технології виробництва борошняних сумішей підвищеної харчової цінності
Автореферат/Дисертація
Автор: Крошко Ольга Сергіївна
Розробка технології виробництва борошняних сумішей підвищеної харчової цінності : Автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній
Автор: Крошко Ольга Сергіївна
Розробка технології виробництва борошняних сумішей підвищеної харчової цінності : Автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 137584
Главный филиал
Крошко, Ольга Сергіївна.
Розробка технології виробництва борошняних сумішей підвищеної харчової цінності : Автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.02 / Ольга Сергіївна Крошко; В.о. Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2006.– 17 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія зернових, бобових, круп'яних продуктів та комбікормів.
A 137584
Главный филиал
Крошко, Ольга Сергіївна.
Розробка технології виробництва борошняних сумішей підвищеної харчової цінності : Автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.02 / Ольга Сергіївна Крошко; В.о. Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2006.– 17 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія зернових, бобових, круп'яних продуктів та комбікормів.