Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Кушніренко Надія Михайлівна - Удосконалення технології рибних консервів у томатному соусі
Кушніренко Надія Михайлівна - Удосконалення технології рибних консервів у томатному соусі
Автореферат/Дисертація
Автор: Кушніренко Надія Михайлівна
Удосконалення технології рибних консервів у томатному соусі : Автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній
Автор: Кушніренко Надія Михайлівна
Удосконалення технології рибних консервів у томатному соусі : Автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 138114
Главный филиал
Кушніренко, Надія Михайлівна.
Удосконалення технології рибних консервів у томатному соусі : Автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Надія Михайлівна Кушніренко; В.о. Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2007.– 17 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія м'ясних, молочних та рибних продуктів.
A 138114
Главный филиал
Кушніренко, Надія Михайлівна.
Удосконалення технології рибних консервів у томатному соусі : Автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Надія Михайлівна Кушніренко; В.о. Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2007.– 17 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія м'ясних, молочних та рибних продуктів.