Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Погосян Анаіт Сємівна - Розробка технології низьколактозних молочних продуктів з використанням ферментних препаратів B-га...
Погосян Анаіт Сємівна - Розробка технології низьколактозних молочних продуктів з використанням ферментних препаратів B-га...
Автореферат/Дисертація
Автор: Погосян Анаіт Сємівна
Розробка технології низьколактозних молочних продуктів з використанням ферментних препаратів B-га... : Автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній
Автор: Погосян Анаіт Сємівна
Розробка технології низьколактозних молочних продуктів з використанням ферментних препаратів B-га... : Автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 138016
Главный филиал
Погосян, Анаіт Сємівна.
Розробка технології низьколактозних молочних продуктів з використанням ферментних препаратів B-галактозидази : Автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Анаіт Сємівна Погосян; В.о. Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2007.– 17 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія м'ясних, молочних та рибних продуктів.
A 138016
Главный филиал
Погосян, Анаіт Сємівна.
Розробка технології низьколактозних молочних продуктів з використанням ферментних препаратів B-галактозидази : Автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Анаіт Сємівна Погосян; В.о. Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2007.– 17 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія м'ясних, молочних та рибних продуктів.