Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Абдулазіз Абду Яхья Аббас - Отримання та використання глюкозооксидази в технології харчових продуктів
Абдулазіз Абду Яхья Аббас - Отримання та використання глюкозооксидази в технології харчових продуктів
Автореферат/Дисертація
Автор: Абдулазіз Абду Яхья Аббас
Отримання та використання глюкозооксидази в технології харчових продуктів : Автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній
Автор: Абдулазіз Абду Яхья Аббас
Отримання та використання глюкозооксидази в технології харчових продуктів : Автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 138033
Главный филиал
Абдулазіз Абду Яхья Аббас.
Отримання та використання глюкозооксидази в технології харчових продуктів : Автореф. дис ... канд. техн. наук : 03.00.20 / Абдулазіз Абду Яхья Аббас; В.о. Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2007.– 20 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Біологічні науки – Біотехнологія.
A 138033
Главный филиал
Абдулазіз Абду Яхья Аббас.
Отримання та використання глюкозооксидази в технології харчових продуктів : Автореф. дис ... канд. техн. наук : 03.00.20 / Абдулазіз Абду Яхья Аббас; В.о. Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2007.– 20 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Біологічні науки – Біотехнологія.