Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Горшунов Максим Сергійович - Розробка технології виробництва пресервів та рибних консервів з використанням лактоферментованої ...
Горшунов Максим Сергійович - Розробка технології виробництва пресервів та рибних консервів з використанням лактоферментованої ...
Автореферат/Дисертація
Автор: Горшунов Максим Сергійович
Розробка технології виробництва пресервів та рибних консервів з використанням лактоферментованої ... : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній
Автор: Горшунов Максим Сергійович
Розробка технології виробництва пресервів та рибних консервів з використанням лактоферментованої ... : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 143294
Главный филиал
Горшунов, Максим Сергійович.
Розробка технології виробництва пресервів та рибних консервів з використанням лактоферментованої сировини : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Максим Сергійович Горшунов; В.о. Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2007.– 17 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія м'ясних, молочних та рибних продуктів.
A 143294
Главный филиал
Горшунов, Максим Сергійович.
Розробка технології виробництва пресервів та рибних консервів з використанням лактоферментованої сировини : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Максим Сергійович Горшунов; В.о. Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2007.– 17 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія м'ясних, молочних та рибних продуктів.