Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Коваленко Олена Олександрівна - Науково-технічні основи процесів низькотемпературного розділення рідких систем харчових виробництв
Коваленко Олена Олександрівна - Науково-технічні основи процесів низькотемпературного розділення рідких систем харчових виробництв
Автореферат/Дисертація
Автор: Коваленко Олена Олександрівна
Науково-технічні основи процесів низькотемпературного розділення рідких систем харчових виробництв : автореф. дис. ... д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній
Автор: Коваленко Олена Олександрівна
Науково-технічні основи процесів низькотемпературного розділення рідких систем харчових виробництв : автореф. дис. ... д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 141401
Главный филиал
Коваленко, Олена Олександрівна.
Науково-технічні основи процесів низькотемпературного розділення рідких систем харчових виробництв : автореф. дис ... д-ра техн. наук : 05.18.12 / Олена Олександрівна Коваленко; В.о. Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2007.– 36 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.
A 141401
Главный филиал
Коваленко, Олена Олександрівна.
Науково-технічні основи процесів низькотемпературного розділення рідких систем харчових виробництв : автореф. дис ... д-ра техн. наук : 05.18.12 / Олена Олександрівна Коваленко; В.о. Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2007.– 36 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.