Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Ощипок Ігор Миколайович - Науково-практичні основи модернізації технологічних потоків цехів первинної переробки забійних тв...
Ощипок Ігор Миколайович - Науково-практичні основи модернізації технологічних потоків цехів первинної переробки забійних тв...
Автореферат/Дисертація
Автор: Ощипок Ігор Миколайович
Науково-практичні основи модернізації технологічних потоків цехів первинної переробки забійних тв... : автореф. дис. ... д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній
Автор: Ощипок Ігор Миколайович
Науково-практичні основи модернізації технологічних потоків цехів первинної переробки забійних тв... : автореф. дис. ... д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 140068
Главный филиал
Ощипок, Ігор Миколайович.
Науково-практичні основи модернізації технологічних потоків цехів первинної переробки забійних тварин на основі функціональних робочих модулів : автореф. дис ... д-ра техн. наук : 05.18.12 / Ігор Миколайович Ощипок; В.о. Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2008.– 35 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.
A 140068
Главный филиал
Ощипок, Ігор Миколайович.
Науково-практичні основи модернізації технологічних потоків цехів первинної переробки забійних тварин на основі функціональних робочих модулів : автореф. дис ... д-ра техн. наук : 05.18.12 / Ігор Миколайович Ощипок; В.о. Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2008.– 35 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.