Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Добробабіна Любов Борисівна - Наукові основи комплексу технологій харчових продуктів з гідробіонтів
Добробабіна Любов Борисівна - Наукові основи комплексу технологій харчових продуктів з гідробіонтів
Автореферат/Дисертація
Автор: Добробабіна Любов Борисівна
Наукові основи комплексу технологій харчових продуктів з гідробіонтів : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній
Автор: Добробабіна Любов Борисівна
Наукові основи комплексу технологій харчових продуктів з гідробіонтів : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 139773
Главный филиал
Добробабіна, Любов Борисівна.
Наукові основи комплексу технологій харчових продуктів з гідробіонтів : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Любов Борисівна Добробабіна; В.о. Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2008.– 36 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія продуктів харчування.
A 139773
Главный филиал
Добробабіна, Любов Борисівна.
Наукові основи комплексу технологій харчових продуктів з гідробіонтів : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Любов Борисівна Добробабіна; В.о. Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2008.– 36 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія продуктів харчування.