Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Гоцуленко Марія Ігорівна - Розробка технологій функціональних інгредієнтів з про- і пребіотичними властивостями
Гоцуленко Марія Ігорівна - Розробка технологій функціональних інгредієнтів з про- і пребіотичними властивостями
Автореферат/Дисертація
Автор: Гоцуленко Марія Ігорівна
Розробка технологій функціональних інгредієнтів з про- і пребіотичними властивостями : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній
Автор: Гоцуленко Марія Ігорівна
Розробка технологій функціональних інгредієнтів з про- і пребіотичними властивостями : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 140883
Главный филиал
Гоцуленко, Марія Ігорівна.
Розробка технологій функціональних інгредієнтів з про- і пребіотичними властивостями : автореф. дис ... канд. техн. наук : 03.00.20 / Марія Ігорівна Гоцуленко; В.о. Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2008.– 18 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Біологічні науки – Біотехнологія.
A 140883
Главный филиал
Гоцуленко, Марія Ігорівна.
Розробка технологій функціональних інгредієнтів з про- і пребіотичними властивостями : автореф. дис ... канд. техн. наук : 03.00.20 / Марія Ігорівна Гоцуленко; В.о. Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2008.– 18 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Біологічні науки – Біотехнологія.