Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Джурик Надія Романівна - Основи технології продукції закладів ресторанного господарства

Джурик Надія Романівна - Основи технології продукції закладів ресторанного господарства

Основи технології продукції закладів ресторанного господарства
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор: Джурик Надія Романівна
Основи технології продукції закладів ресторанного господарства : навчальний посібник
Видавництво: Вид-во Львівської комерційної академії, 2008 г.
ISBN відсутній

(UA) Книга
XIII> 56011
666768 Главный филиал

Джурик, Надія Романівна.
Основи технології продукції закладів ресторанного господарства : навчальний посібник / Надія Романівна Джурик; В.о. Укоопспілка. Львів. комерц. акад..– Львів : Вид-во Львівської комерційної академії, 2008.– 396 с.
500 пр. – На укр. яз.
ISBN 966-85619-9-3 : 20.00.

ББК Л80я73-1

-- 1. Кулінарія – Підручники, посібники. 2. Підприємства громадського харчування – Підручники, посібники.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025