Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Джурик Надія Романівна - Основи технології продукції закладів ресторанного господарства
Джурик Надія Романівна - Основи технології продукції закладів ресторанного господарства
Книга
Автор: Джурик Надія Романівна
Основи технології продукції закладів ресторанного господарства : навчальний посібник
Видавництво: Вид-во Львівської комерційної академії, 2008 г.
ISBN відсутній
Автор: Джурик Надія Романівна
Основи технології продукції закладів ресторанного господарства : навчальний посібник
Видавництво: Вид-во Львівської комерційної академії, 2008 г.
ISBN відсутній
(UA) Книга
XIII> 56011
666768 Главный филиал
Джурик, Надія Романівна.
Основи технології продукції закладів ресторанного господарства : навчальний посібник / Надія Романівна Джурик; В.о. Укоопспілка. Львів. комерц. акад..– Львів : Вид-во Львівської комерційної академії, 2008.– 396 с.
500 пр. – На укр. яз.
ISBN 966-85619-9-3 : 20.00.
ББК Л80я73-1
-- 1. Кулінарія – Підручники, посібники. 2. Підприємства громадського харчування – Підручники, посібники.
XIII> 56011
666768 Главный филиал
Джурик, Надія Романівна.
Основи технології продукції закладів ресторанного господарства : навчальний посібник / Надія Романівна Джурик; В.о. Укоопспілка. Львів. комерц. акад..– Львів : Вид-во Львівської комерційної академії, 2008.– 396 с.
500 пр. – На укр. яз.
ISBN 966-85619-9-3 : 20.00.
ББК Л80я73-1
-- 1. Кулінарія – Підручники, посібники. 2. Підприємства громадського харчування – Підручники, посібники.