Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Книги у рубриці: Підручники, посібники
Рубрики
--> Кулінарія
----> Підручники, посібники
Друк списку
--> Кулінарія
----> Підручники, посібники
Рубрика
- Назва:
- Підручники, посібники
Друк списку
Зв'язані описи:
Книга
Коршунова Ганна Федорівна
Етнічні кухні: підруч. для студ. ВНЗів
ДонНУЕТ, 2010 г.
ISBN 978-966-385-205-8
Коршунова Ганна Федорівна
Етнічні кухні: підруч. для студ. ВНЗів
ДонНУЕТ, 2010 г.
ISBN 978-966-385-205-8
Книга
Анфимова Нина Алексеевна
Кулинария: Учебник для учреждений начального и среднего проф. образования
ISBN 5-7695-1241-5
Анфимова Нина Алексеевна
Кулинария: Учебник для учреждений начального и среднего проф. образования
Серія: Профессиональное образование
ИЦ "Академия", 2004 г.ISBN 5-7695-1241-5
Книга
Антонець Людмила Іванівна
Лабораторний практикум з предмета "Технологія приготування їжі та організація виробництва": Навчальний посібник для проф.-техн. закладів освіти. Фах-кухар. III-IV розряд
Факт, 2003 г.
ISBN 966-84082-9-2
Антонець Людмила Іванівна
Лабораторний практикум з предмета "Технологія приготування їжі та організація виробництва": Навчальний посібник для проф.-техн. закладів освіти. Фах-кухар. III-IV розряд
Факт, 2003 г.
ISBN 966-84082-9-2
Книга
Джурик Надія Романівна
Основи технології продукції закладів ресторанного господарства: навчальний посібник
Вид-во Львівської комерційної академії, 2008 г.
ISBN відсутній
Джурик Надія Романівна
Основи технології продукції закладів ресторанного господарства: навчальний посібник
Вид-во Львівської комерційної академії, 2008 г.
ISBN відсутній
Книга
Барановский Виктор Александрович
Повар: Учебное пособие для учащихся проф. лицеев и училищ
Феникс, 2003 г.
ISBN 5-222-03574-3
Барановский Виктор Александрович
Повар: Учебное пособие для учащихся проф. лицеев и училищ
Феникс, 2003 г.
ISBN 5-222-03574-3
Книга
Шатун Любовь Григорьевна
Повар: Учебное пособие для учащихся проф. училищ, лицеев, курсовой подготовки
ИТК "Дашков и К", 2004 г.
ISBN 5-947985-01-2
Шатун Любовь Григорьевна
Повар: Учебное пособие для учащихся проф. училищ, лицеев, курсовой подготовки
ИТК "Дашков и К", 2004 г.
ISBN 5-947985-01-2
Книга
Ростовський, Володимир Сергійович
Помічник кухаря: навч. посіб.
Кондор, 2015 г.
ISBN 978-966-2781-49-6
Ростовський, Володимир Сергійович
Помічник кухаря: навч. посіб.
Кондор, 2015 г.
ISBN 978-966-2781-49-6
Книга
Шатун Любовь Григорьевна
Технология приготовления пищи: Учебник
ИТК "Дашков и К", 2004 г.
ISBN 5-947983-49-4
Шатун Любовь Григорьевна
Технология приготовления пищи: Учебник
ИТК "Дашков и К", 2004 г.
ISBN 5-947983-49-4
Книга
Богушева Валентина Ивановна
Технология приготовления пищи: Учебник для студ. средних спец. заведений обуч. по спец. 2711 "Технология продуктов общественного питания"
ISBN 5-241-00471-8
Богушева Валентина Ивановна
Технология приготовления пищи: Учебник для студ. средних спец. заведений обуч. по спец. 2711 "Технология продуктов общественного питания"
Серія: Технология сервиса
ИКЦ МарТ, ИЦ "МарТ", 2005 г.ISBN 5-241-00471-8
Книга
Шумило Ганна Іванівна
Технологія приготування їжі: Навчальний посібник
Кондор, 2003 г.
ISBN 966-8251-06-7
Шумило Ганна Іванівна
Технологія приготування їжі: Навчальний посібник
Кондор, 2003 г.
ISBN 966-8251-06-7
Книга
Косовенко Марія Савеліївна
Технологія приготування їжі: Підручник для профес.-техн. закладів
Факт, 2003 г.
ISBN 966-84082-7-6
Косовенко Марія Савеліївна
Технологія приготування їжі: Підручник для профес.-техн. закладів
Факт, 2003 г.
ISBN 966-84082-7-6
Книга
Пластун Алла Михайлівна
Технологія приготування їжі: Практикум: Навчальний посібник
Центр навчальної літератури, 2004 г.
ISBN відсутній
Пластун Алла Михайлівна
Технологія приготування їжі: Практикум: Навчальний посібник
Центр навчальної літератури, 2004 г.
ISBN відсутній