Одеська національна наукова
бібліотека
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день
Електронний каталог
Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.
Пошук :
Нові надходження
Простий пошук
Автори
Видавництва
Серії
Тезауруси
Індекси УДК
Довідка :
Як освоїти пошук в ЕК
Приклади оформлення бланка вимоги
Перелік наукових спеціальностей
Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS
Електронний каталог : Коршунова, Ганна Федорівна
К списку авторов
Коршунова, Ганна Федорівна
Сортувати за:
заглавию
Зв'язані описи:
Відобразити для друку:
сторінку
|
інверсія
|
сброс
|
друк
(
0
)
Недоступно
0 из 1
Книга
Гніцевич Вікторія Альбертівна
Амарант. Перспективи використання: Монографія
ДонДУЕТ, 2002 г.
ISBN 966-7634-49-3
Недоступно
0 из 1
Книга
Шубін Олександр Олександрович
Використання дикорослих Донецького регіону у харчуванні: Монографія
ДонДУЕТ, 2004 г.
ISBN 966-7634-73-6
Недоступно
0 из 1
Книга
Коршунова Ганна Федорівна
Технологічні основи безпеки продуктів харчування: навчальний посібник
ДонНУЕТ, 2009 г.
ISBN відсутній
Недоступно
0 из 1
Книга
Нелепа Анатолій Єгорович
Основи фізіології та гігієни харчування: [навч. посіб.]
ДонНУЕТ, 2008 г.
ISBN відсутній
Недоступно
0 из 1
Книга
Коршунова Ганна Федорівна
Овочі у харчуванні: навч. посібник для студентів спец. "Технологія харчування" ден. та заоч. форм навчання
ДонНУЕТ, 2008 г.
ISBN відсутній
Недоступно
0 из 1
Книга
Коршунова Ганна Федорівна
Етнічні кухні: підруч. для студ. ВНЗів
ДонНУЕТ, 2010 г.
ISBN 978-966-385-205-8
Недоступно
0 из 1
Книга
Технологія виробництва кулінарної продукції: навч. посіб., для студентів ВНЗ
ДонНУЕТ, 2012 г.
ISBN 978-966-385-308-6