Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Технологія виробництва кулінарної продукції
Технологія виробництва кулінарної продукції
Книга
Автор:
Технологія виробництва кулінарної продукції : навч. посіб.
Видавництво: ДонНУЕТ, 2012 г.
ISBN 978-966-385-308-6
Автор:
Технологія виробництва кулінарної продукції : навч. посіб.
Видавництво: ДонНУЕТ, 2012 г.
ISBN 978-966-385-308-6
(UA) Книга
XIII> 63867
758408 Главный филиал
Технологія виробництва кулінарної продукції : навч. посіб. : для студентів ВНЗ / Ганна Федорівна Коршунова, Сергій Едуардович Стіборовський, Алла Олексіївна Борисполець, Тетяна Миколаївна Савчукова, Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського.– Донецьк : ДонНУЕТ, 2012.– 386 с.
300 пр.– Бібліогр.: с. 385-386 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-385-308-6 : 21.00.
ББК Л99я73-1
-- 1. Продукція, кулінарна – Виробництво – Технології – Підручники, посібники.
XIII> 63867
758408 Главный филиал
Технологія виробництва кулінарної продукції : навч. посіб. : для студентів ВНЗ / Ганна Федорівна Коршунова, Сергій Едуардович Стіборовський, Алла Олексіївна Борисполець, Тетяна Миколаївна Савчукова, Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського.– Донецьк : ДонНУЕТ, 2012.– 386 с.
300 пр.– Бібліогр.: с. 385-386 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-385-308-6 : 21.00.
ББК Л99я73-1
-- 1. Продукція, кулінарна – Виробництво – Технології – Підручники, посібники.