Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Коршунова Ганна Федорівна - Технологічні основи безпеки продуктів харчування
Коршунова Ганна Федорівна - Технологічні основи безпеки продуктів харчування
Книга
Автор: Коршунова Ганна Федорівна
Технологічні основи безпеки продуктів харчування : навчальний посібник
Видавництво: ДонНУЕТ, 2009 г.
ISBN відсутній
Автор: Коршунова Ганна Федорівна
Технологічні основи безпеки продуктів харчування : навчальний посібник
Видавництво: ДонНУЕТ, 2009 г.
ISBN відсутній
(UA) Книга
XIII> 56610
674883 Главный филиал
Коршунова, Ганна Федорівна.
Технологічні основи безпеки продуктів харчування : навчальний посібник / Ганна Федорівна Коршунова, Аліна Вячеславівна Слащева, Олександр Володимирович Сабіров; В.о. Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського.– Донецьк : ДонНУЕТ, 2009.– 524 с.
125 пр.– Бібліогр.: с. 512-523 . – На укр. яз.
ISBN 966-385-132-7 : 26.00.
ББК Л80-9я73-1
ББК Р123.02я73-1
ББК Р123.8я73-1
-- 1. Продукти, харчові – Безпека – Підручники, посібники.
XIII> 56610
674883 Главный филиал
Коршунова, Ганна Федорівна.
Технологічні основи безпеки продуктів харчування : навчальний посібник / Ганна Федорівна Коршунова, Аліна Вячеславівна Слащева, Олександр Володимирович Сабіров; В.о. Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського.– Донецьк : ДонНУЕТ, 2009.– 524 с.
125 пр.– Бібліогр.: с. 512-523 . – На укр. яз.
ISBN 966-385-132-7 : 26.00.
ББК Л80-9я73-1
ББК Р123.02я73-1
ББК Р123.8я73-1
-- 1. Продукти, харчові – Безпека – Підручники, посібники.