Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Дідух Наталія Андріївна - Наукові основи розробки технологій молочних продуктів функціонального призначення
Дідух Наталія Андріївна - Наукові основи розробки технологій молочних продуктів функціонального призначення
Автореферат/Дисертація
Автор: Дідух Наталія Андріївна
Наукові основи розробки технологій молочних продуктів функціонального призначення : автореф. дис. ... д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній
Автор: Дідух Наталія Андріївна
Наукові основи розробки технологій молочних продуктів функціонального призначення : автореф. дис. ... д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 140803
Главный филиал
Дідух, Наталія Андріївна.
Наукові основи розробки технологій молочних продуктів функціонального призначення : автореф. дис ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Наталія Андріївна Дідух; В.о. Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2008.– 37 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія продуктів харчування.
A 140803
Главный филиал
Дідух, Наталія Андріївна.
Наукові основи розробки технологій молочних продуктів функціонального призначення : автореф. дис ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Наталія Андріївна Дідух; В.о. Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2008.– 37 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія продуктів харчування.