Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Козак Вікторія Миколаївна - Удосконалення технології і розширення асортименту цукрового печива з використанням вторинних прод...
Козак Вікторія Миколаївна - Удосконалення технології і розширення асортименту цукрового печива з використанням вторинних прод...
Автореферат/Дисертація
Автор: Козак Вікторія Миколаївна
Удосконалення технології і розширення асортименту цукрового печива з використанням вторинних прод... : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній
Автор: Козак Вікторія Миколаївна
Удосконалення технології і розширення асортименту цукрового печива з використанням вторинних прод... : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 142142
Главный филиал
Козак, Вікторія Миколаївна.
Удосконалення технології і розширення асортименту цукрового печива з використанням вторинних продуктів харчової промисловості : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Вікторія Миколаївна Козак; В.о. Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2009.– 20 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія хлібопекарських продуктів та харчоконцентратів.
A 142142
Главный филиал
Козак, Вікторія Миколаївна.
Удосконалення технології і розширення асортименту цукрового печива з використанням вторинних продуктів харчової промисловості : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Вікторія Миколаївна Козак; В.о. Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2009.– 20 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія хлібопекарських продуктів та харчоконцентратів.