Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Ковтун Леся Яківна - Ефективне використання зерна жита при його переробці в муку хлібопекарську
Ковтун Леся Яківна - Ефективне використання зерна жита при його переробці в муку хлібопекарську
Автореферат/Дисертація
Автор: Ковтун Леся Яківна
Ефективне використання зерна жита при його переробці в муку хлібопекарську : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній
Автор: Ковтун Леся Яківна
Ефективне використання зерна жита при його переробці в муку хлібопекарську : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 144108
Главный филиал
Ковтун, Леся Яківна.
Ефективне використання зерна жита при його переробці в муку хлібопекарську : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Леся Яківна Ковтун; В.о. Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2009.– 19 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія хлібопекарських продуктів та харчоконцентратів.
A 144108
Главный филиал
Ковтун, Леся Яківна.
Ефективне використання зерна жита при його переробці в муку хлібопекарську : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Леся Яківна Ковтун; В.о. Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2009.– 19 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія хлібопекарських продуктів та харчоконцентратів.