Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Бондар Микола Васильович - Удосконалення способу антисептування сусла в технології етилового спирту із крохмалевмісної сировини
Бондар Микола Васильович - Удосконалення способу антисептування сусла в технології етилового спирту із крохмалевмісної сировини
Автореферат/Дисертація
Автор: Бондар Микола Васильович
Удосконалення способу антисептування сусла в технології етилового спирту із крохмалевмісної сировини : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній
Автор: Бондар Микола Васильович
Удосконалення способу антисептування сусла в технології етилового спирту із крохмалевмісної сировини : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 150370
Главный филиал
Бондар, Микола Васильович.
Удосконалення способу антисептування сусла в технології етилового спирту із крохмалевмісної сировини : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Микола Васильович Бондар; В.о. Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2010.– 20 с.
120 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія цукристих речовин та продуктів бродіння.
A 150370
Главный филиал
Бондар, Микола Васильович.
Удосконалення способу антисептування сусла в технології етилового спирту із крохмалевмісної сировини : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Микола Васильович Бондар; В.о. Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2010.– 20 с.
120 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія цукристих речовин та продуктів бродіння.