Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Теоретичні основи харчових технологій
Теоретичні основи харчових технологій
Книга
Автор:
Теоретичні основи харчових технологій : навч. посіб. за напрямком "Харчова технологія та інженерія"
Видавництво: НТУ "ХПІ", 2010 г.
ISBN 978-966-593-825-5
Автор:
Теоретичні основи харчових технологій : навч. посіб. за напрямком "Харчова технологія та інженерія"
Видавництво: НТУ "ХПІ", 2010 г.
ISBN 978-966-593-825-5
(UA) Книга
XIII> 61024
691601 Главный филиал
Теоретичні основи харчових технологій : навч. посіб. за напрямком "Харчова технологія та інженерія" / Леонід Леонідович Товажнянський, Віталій Афанасійович Домарецький, Анатолій Михайлович Куц, Федір Федорович Гладкий, Людмила Андріївна Данилова, Нац. техн. ун-т "Харківський політехнічний інститут"; За ред. Леонід Леонідович Товажнянський.– Харків : НТУ "ХПІ", 2010.– 719 с.
300 пр.– Бібліогр.: с. 712-714 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-593-825-5 : 37.00.
ББК Л80-1я73-1
-- 1. Харчове виробництво – Технології – Підручники, посібники.
XIII> 61024
691601 Главный филиал
Теоретичні основи харчових технологій : навч. посіб. за напрямком "Харчова технологія та інженерія" / Леонід Леонідович Товажнянський, Віталій Афанасійович Домарецький, Анатолій Михайлович Куц, Федір Федорович Гладкий, Людмила Андріївна Данилова, Нац. техн. ун-т "Харківський політехнічний інститут"; За ред. Леонід Леонідович Товажнянський.– Харків : НТУ "ХПІ", 2010.– 719 с.
300 пр.– Бібліогр.: с. 712-714 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-593-825-5 : 37.00.
ББК Л80-1я73-1
-- 1. Харчове виробництво – Технології – Підручники, посібники.