Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Теоретичні основи харчових технологій

Теоретичні основи харчових технологій

Теоретичні основи харчових технологій
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор:
Теоретичні основи харчових технологій : навч. посіб. за напрямком "Харчова технологія та інженерія"
Видавництво: НТУ "ХПІ", 2010 г.
ISBN 978-966-593-825-5

(UA) Книга
XIII> 61024
691601 Главный филиал

Теоретичні основи харчових технологій : навч. посіб. за напрямком "Харчова технологія та інженерія" / Леонід Леонідович Товажнянський, Віталій Афанасійович Домарецький, Анатолій Михайлович Куц, Федір Федорович Гладкий, Людмила Андріївна Данилова, Нац. техн. ун-т "Харківський політехнічний інститут"; За ред. Леонід Леонідович Товажнянський.– Харків : НТУ "ХПІ", 2010.– 719 с.
300 пр.– Бібліогр.: с. 712-714 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-593-825-5 : 37.00.

ББК Л80-1я73-1

-- 1. Харчове виробництво – Технології – Підручники, посібники.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025