Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Сирохман Іван Васильович - Сучасні напрями поліпшення споживних властивостей жировмісних кондитерських виробів
Сирохман Іван Васильович - Сучасні напрями поліпшення споживних властивостей жировмісних кондитерських виробів
Книга
Автор: Сирохман Іван Васильович
Сучасні напрями поліпшення споживних властивостей жировмісних кондитерських виробів : монографія
Видавництво: Вид-во Львівської комерційної академії, 2010 г.
ISBN 978-966-1537-78-0
Автор: Сирохман Іван Васильович
Сучасні напрями поліпшення споживних властивостей жировмісних кондитерських виробів : монографія
Видавництво: Вид-во Львівської комерційної академії, 2010 г.
ISBN 978-966-1537-78-0
(UA) Книга
XIII> 61027
691649 Главный филиал
Сирохман, Іван Васильович.
Сучасні напрями поліпшення споживних властивостей жировмісних кондитерських виробів : монографія / Іван Васильович Сирохман, Інна Вікторівна Донцова, Укоопспілка. Львів. комерц. акад..– Львів : Вид-во Львівської комерційної академії, 2010.– 317 с.
500 пр.– Бібліогр.: с. 287-317 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-1537-78-0 : 16.00.
ББК Л86-9
-- 1. Вироби, кондитерські – Якість.
XIII> 61027
691649 Главный филиал
Сирохман, Іван Васильович.
Сучасні напрями поліпшення споживних властивостей жировмісних кондитерських виробів : монографія / Іван Васильович Сирохман, Інна Вікторівна Донцова, Укоопспілка. Львів. комерц. акад..– Львів : Вид-во Львівської комерційної академії, 2010.– 317 с.
500 пр.– Бібліогр.: с. 287-317 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-1537-78-0 : 16.00.
ББК Л86-9
-- 1. Вироби, кондитерські – Якість.