Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Сирохман Іван Васильович - Сучасні напрями поліпшення споживних властивостей жировмісних кондитерських виробів

Сирохман Іван Васильович - Сучасні напрями поліпшення споживних властивостей жировмісних кондитерських виробів

Сучасні напрями поліпшення споживних властивостей жировмісних кондитерських виробів
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор: Сирохман Іван Васильович
Сучасні напрями поліпшення споживних властивостей жировмісних кондитерських виробів : монографія
Видавництво: Вид-во Львівської комерційної академії, 2010 г.
ISBN 978-966-1537-78-0

(UA) Книга
XIII> 61027
691649 Главный филиал

Сирохман, Іван Васильович.
Сучасні напрями поліпшення споживних властивостей жировмісних кондитерських виробів : монографія / Іван Васильович Сирохман, Інна Вікторівна Донцова, Укоопспілка. Львів. комерц. акад..– Львів : Вид-во Львівської комерційної академії, 2010.– 317 с.
500 пр.– Бібліогр.: с. 287-317 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-1537-78-0 : 16.00.

ББК Л86-9

-- 1. Вироби, кондитерські – Якість.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025