Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни "Технологія дріжджів та продуктів мікробног...

Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни "Технологія дріжджів та продуктів мікробног...

Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни "Технологія дріжджів та продуктів мікробног...
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор:
Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни "Технологія дріжджів та продуктів мікробног... : для студ. усіх форм навч. спец. 7.091704 "Технологія бродильних виробництв та виноробства"
Видавництво: НТУ "ХПІ", 2010 г.
ISBN відсутній

(UA) Книга
B 48695
658594 Главный филиал

Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни "Технологія дріжджів та продуктів мікробного походження" : для студ. усіх форм навч. спец. 7.091704 "Технологія бродильних виробництв та виноробства" / В.о. Нац. техн. ун-т "Харківський політехнічний інститут"; Уклад. Олена Олександрівна Любавіна, Анна Павлівна Бєлінська, Олена Миколаївна Півень.– Харків : НТУ "ХПІ", 2010.– 40 с.
50 пр.– Бібліогр. с. 40 . – На укр. яз. : 2.00.

ББК Л871я73-5

-- 1. Бродіння та бродильне виробництво – Методичні посібники.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025