Одеська національна наукова
бібліотека
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день
Електронний каталог
Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.
Пошук :
Нові надходження
Простий пошук
Автори
Видавництва
Серії
Тезауруси
Індекси УДК
Довідка :
Як освоїти пошук в ЕК
Приклади оформлення бланка вимоги
Перелік наукових спеціальностей
Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS
Електронний каталог : Любавіна, Олена Олександрівна
К списку авторов
Любавіна, Олена Олександрівна
Сортувати за:
заглавию
Зв'язані описи:
Відобразити для друку:
сторінку
|
інверсія
|
сброс
|
друк
(
0
)
Недоступно
0 из 1
Книга
Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни "Біохімія солоду і пива": для студ. усіх форм навчання зі спец. 7.091704 "Технологія бродильних виробництв та виноробства"
НТУ "ХПІ", 2009 г.
ISBN відсутній
Недоступно
0 из 1
Книга
Методичні вказівки до виконання розділу дипломного проекту спеціаліста "Схеми технологічні": для студ. спец. 7.091704 "Технологія бродильних виробництв та виноробства" та 7.091705...
НТУ "ХПІ", 2009 г.
ISBN відсутній
Недоступно
0 из 1
Книга
Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни "Технологія дріжджів та продуктів мікробног...: для студ. усіх форм навч. спец. 7.091704 "Технологія бродильних виробництв та...
НТУ "ХПІ", 2010 г.
ISBN відсутній
Недоступно
0 из 1
Книга
Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни "Інноваційні технології безалкогольних напоїв": для студ. усіх форм навчання зі спец. 7.091704 "Технологія бродильних виробництв та...
НТУ "ХПІ", 2012 г.
ISBN відсутній
Недоступно
0 из 1
Книга
Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни "Матеріалознавство": для студентів усіх форм навчання спец. 7.05170106 "Технологія продуктів бродіння та виноробства"
НТУ "ХПІ", 2014 г.
ISBN відсутній
Недоступно
0 из 1
Книга
Методичні вказівки до виконання курсової роботи "Екологічна характеристика об'єкта": з дисципліни "Екологічна експертиза виробництва харчових продуктів" для студентів спец. 8.05170106...
НТУ "ХПІ", 2014 г.
ISBN відсутній