Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Методичні вказівки до виконання розділу дипломного проекту спеціаліста "Схеми технологічні"
Методичні вказівки до виконання розділу дипломного проекту спеціаліста "Схеми технологічні"
Книга
Автор:
Методичні вказівки до виконання розділу дипломного проекту спеціаліста "Схеми технологічні" : для студ. спец. 7.091704 "Технологія бродильних виробництв та виноробства" та 7.091705 "Технологіяжирiв та жирозамінників" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія"
Видавництво: НТУ "ХПІ", 2009 г.
ISBN відсутній
Автор:
Методичні вказівки до виконання розділу дипломного проекту спеціаліста "Схеми технологічні" : для студ. спец. 7.091704 "Технологія бродильних виробництв та виноробства" та 7.091705 "Технологіяжирiв та жирозамінників" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія"
Видавництво: НТУ "ХПІ", 2009 г.
ISBN відсутній
(UA) Книга
B 47618
657250 Главный филиал
Методичні вказівки до виконання розділу дипломного проекту спеціаліста "Схеми технологічні" : для студ. спец. 7.091704 "Технологія бродильних виробництв та виноробства" та 7.091705 "Технологіяжирiв та жирозамінників" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" / В.о. Нац. техн. ун-т "Харківський політехнічний інститут"; Уклад. Людмила Андріївна Данилова, Олена Олександрівна Любавіна, Леонід Іванович Перевалов.– Харків : НТУ "ХПІ", 2009.– 30 с.
100 пр. – На укр. яз. : 2.00.
ББК Л80-6я73
-- 1. Харчове виробництво – Методичні посібники.
B 47618
657250 Главный филиал
Методичні вказівки до виконання розділу дипломного проекту спеціаліста "Схеми технологічні" : для студ. спец. 7.091704 "Технологія бродильних виробництв та виноробства" та 7.091705 "Технологіяжирiв та жирозамінників" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" / В.о. Нац. техн. ун-т "Харківський політехнічний інститут"; Уклад. Людмила Андріївна Данилова, Олена Олександрівна Любавіна, Леонід Іванович Перевалов.– Харків : НТУ "ХПІ", 2009.– 30 с.
100 пр. – На укр. яз. : 2.00.
ББК Л80-6я73
-- 1. Харчове виробництво – Методичні посібники.