Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни "Біохімія солоду і пива"
Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни "Біохімія солоду і пива"
Книга
Автор:
Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни "Біохімія солоду і пива" : для студ. усіх форм навчання зі спец. 7.091704 "Технологія бродильних виробництв та виноробства"
Видавництво: НТУ "ХПІ", 2009 г.
ISBN відсутній
Автор:
Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни "Біохімія солоду і пива" : для студ. усіх форм навчання зі спец. 7.091704 "Технологія бродильних виробництв та виноробства"
Видавництво: НТУ "ХПІ", 2009 г.
ISBN відсутній
(UA) Книга
B 48092
657581 Главный филиал
Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни "Біохімія солоду і пива" : для студ. усіх форм навчання зі спец. 7.091704 "Технологія бродильних виробництв та виноробства" / В.о. Нац. техн. ун-т "Харківський політехнічний інститут"; Уклад. Людмила Андріївна Данилова, Олена Олександрівна Любавіна, Тетяна Володимирівна Арутюнян.– Харків : НТУ "ХПІ", 2009.– 60 с.
50 пр. – На укр. яз. : 3.00.
ББК Л87я73-5
-- 1. Пивоваріння – Методичні посібники.
B 48092
657581 Главный филиал
Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни "Біохімія солоду і пива" : для студ. усіх форм навчання зі спец. 7.091704 "Технологія бродильних виробництв та виноробства" / В.о. Нац. техн. ун-т "Харківський політехнічний інститут"; Уклад. Людмила Андріївна Данилова, Олена Олександрівна Любавіна, Тетяна Володимирівна Арутюнян.– Харків : НТУ "ХПІ", 2009.– 60 с.
50 пр. – На укр. яз. : 3.00.
ББК Л87я73-5
-- 1. Пивоваріння – Методичні посібники.