Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Мординський Всеволод Петрович - Удосконалення обладнання для концентрування рідких харчових продуктів методом блочного виморожування
Мординський Всеволод Петрович - Удосконалення обладнання для концентрування рідких харчових продуктів методом блочного виморожування
Автореферат/Дисертація
Автор: Мординський Всеволод Петрович
Удосконалення обладнання для концентрування рідких харчових продуктів методом блочного виморожування : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній
Автор: Мординський Всеволод Петрович
Удосконалення обладнання для концентрування рідких харчових продуктів методом блочного виморожування : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 171898
Главный филиал
Мординський, Всеволод Петрович.
Удосконалення обладнання для концентрування рідких харчових продуктів методом блочного виморожування : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Всеволод Петрович Мординський; В.о. Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2011.– 20 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.
A 171898
Главный филиал
Мординський, Всеволод Петрович.
Удосконалення обладнання для концентрування рідких харчових продуктів методом блочного виморожування : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Всеволод Петрович Мординський; В.о. Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2011.– 20 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.