Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Федорова Оксана Вікторівна - Збалансованість як метод управління прибутковістю підприємств (на матеріалах хлібопекарної промис...
Федорова Оксана Вікторівна - Збалансованість як метод управління прибутковістю підприємств (на матеріалах хлібопекарної промис...
Автореферат/Дисертація
Автор: Федорова Оксана Вікторівна
Збалансованість як метод управління прибутковістю підприємств (на матеріалах хлібопекарної промис... : автореф. дис. ... канд. екон. наук
Видавництво: [б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній
Автор: Федорова Оксана Вікторівна
Збалансованість як метод управління прибутковістю підприємств (на матеріалах хлібопекарної промис... : автореф. дис. ... канд. екон. наук
Видавництво: [б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 170252
Главный филиал
Федорова, Оксана Вікторівна.
Збалансованість як метод управління прибутковістю підприємств (на матеріалах хлібопекарної промисловості) : автореф. дис ... канд. екон. наук : 08.00.04 / Оксана Вікторівна Федорова; В.о. Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2007.– 21 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Економічні науки – Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності).
A 170252
Главный филиал
Федорова, Оксана Вікторівна.
Збалансованість як метод управління прибутковістю підприємств (на матеріалах хлібопекарної промисловості) : автореф. дис ... канд. екон. наук : 08.00.04 / Оксана Вікторівна Федорова; В.о. Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2007.– 21 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Економічні науки – Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності).