Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Березка Тетяна Олександрівна - Харчові технології. Методи контролю харчових технологій

Березка Тетяна Олександрівна - Харчові технології. Методи контролю харчових технологій

Харчові технології. Методи контролю харчових технологій
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор: Березка Тетяна Олександрівна
Харчові технології. Методи контролю харчових технологій : лабораторний практикум
Видавництво: НТУ "ХПІ", 2011 г.
ISBN 978-966-593-946-7

(UA) Книга
XIII> 60556
714377 Главный филиал

Березка, Тетяна Олександрівна.
Харчові технології. Методи контролю харчових технологій : лабораторний практикум : для студ. спец. 6.051701 "Харчові технології та інженерія" / Тетяна Олександрівна Березка, Тетяна Вікторівна Матвєєва, Вікторія Юріївна Папченко; В.о. Нац. техн. ун-т "Харківський політехнічний інститут"; Відп. за вип. Ф. Ф. Гладкий.– Харків : НТУ "ХПІ", 2011.– 166 с.
50 пр.– Бібліогр.: с. 133-137 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-593-946-7 : 17.00.

ББК Л99я73-5

-- 1. Продукти, харчові – Технологія виробництва.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025