Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Березка Тетяна Олександрівна - Харчові технології. Методи контролю харчових технологій
Березка Тетяна Олександрівна - Харчові технології. Методи контролю харчових технологій
Книга
Автор: Березка Тетяна Олександрівна
Харчові технології. Методи контролю харчових технологій : лабораторний практикум
Видавництво: НТУ "ХПІ", 2011 г.
ISBN 978-966-593-946-7
Автор: Березка Тетяна Олександрівна
Харчові технології. Методи контролю харчових технологій : лабораторний практикум
Видавництво: НТУ "ХПІ", 2011 г.
ISBN 978-966-593-946-7
(UA) Книга
XIII> 60556
714377 Главный филиал
Березка, Тетяна Олександрівна.
Харчові технології. Методи контролю харчових технологій : лабораторний практикум : для студ. спец. 6.051701 "Харчові технології та інженерія" / Тетяна Олександрівна Березка, Тетяна Вікторівна Матвєєва, Вікторія Юріївна Папченко; В.о. Нац. техн. ун-т "Харківський політехнічний інститут"; Відп. за вип. Ф. Ф. Гладкий.– Харків : НТУ "ХПІ", 2011.– 166 с.
50 пр.– Бібліогр.: с. 133-137 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-593-946-7 : 17.00.
ББК Л99я73-5
-- 1. Продукти, харчові – Технологія виробництва.
XIII> 60556
714377 Главный филиал
Березка, Тетяна Олександрівна.
Харчові технології. Методи контролю харчових технологій : лабораторний практикум : для студ. спец. 6.051701 "Харчові технології та інженерія" / Тетяна Олександрівна Березка, Тетяна Вікторівна Матвєєва, Вікторія Юріївна Папченко; В.о. Нац. техн. ун-т "Харківський політехнічний інститут"; Відп. за вип. Ф. Ф. Гладкий.– Харків : НТУ "ХПІ", 2011.– 166 с.
50 пр.– Бібліогр.: с. 133-137 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-593-946-7 : 17.00.
ББК Л99я73-5
-- 1. Продукти, харчові – Технологія виробництва.