Одеська національна наукова
бібліотека
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день
Електронний каталог
Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.
Пошук :
Нові надходження
Простий пошук
Автори
Видавництва
Серії
Тезауруси
Індекси УДК
Довідка :
Як освоїти пошук в ЕК
Приклади оформлення бланка вимоги
Перелік наукових спеціальностей
Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS
Електронний каталог : Березка, Тетяна Олександрівна
К списку авторов
Березка, Тетяна Олександрівна
Сортувати за:
заглавию
Зв'язані описи:
Відобразити для друку:
сторінку
|
інверсія
|
сброс
|
друк
(
0
)
Недоступно
0 из 1
Книга
Березка Тетяна Олександрівна
Харчові технології. Методи контролю харчових технологій: лабораторний практикум, для студ. спец. 6.051701 "Харчові технології та інженерія"
НТУ "ХПІ", 2011 г.
ISBN 978-966-593-946-7
Недоступно
0 из 1
Книга
Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни "Матеріалознавство": для студентів усіх форм навчання спец. 7.05170106 "Технологія продуктів бродіння та виноробства"
НТУ "ХПІ", 2014 г.
ISBN відсутній
Недоступно
0 из 1
Автореферат/Дисертація
Березка, Тетяна Олександрівна
Удосконалення технології високостійкого пива з використанням антиоксидантів з рослинної сировини: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній