Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Березка, Тетяна Олександрівна - Удосконалення технології високостійкого пива з використанням антиоксидантів з рослинної сировини
Березка, Тетяна Олександрівна - Удосконалення технології високостійкого пива з використанням антиоксидантів з рослинної сировини
Автореферат/Дисертація
Автор: Березка, Тетяна Олександрівна
Удосконалення технології високостійкого пива з використанням антиоксидантів з рослинної сировини : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
Автор: Березка, Тетяна Олександрівна
Удосконалення технології високостійкого пива з використанням антиоксидантів з рослинної сировини : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 207099
Главный филиал
Березка, Тетяна Олександрівна.
Удосконалення технології високостійкого пива з використанням антиоксидантів з рослинної сировини : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.05 / Тетяна Олександрівна Березка, Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2014.– 20 с.
130 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія цукристих речовин та продуктів бродіння.
A 207099
Главный филиал
Березка, Тетяна Олександрівна.
Удосконалення технології високостійкого пива з використанням антиоксидантів з рослинної сировини : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.05 / Тетяна Олександрівна Березка, Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2014.– 20 с.
130 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія цукристих речовин та продуктів бродіння.